Complex Spartacus Apartments

Prețul pentru m2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Spartacus, 25 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Spartacus Apartmentsîn stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
autonomă
Lift:
5 Kleemann
Numărul de case:
3
Numărul de etaje:
4-7
Pereți:
cărămidă
Spațiu de parcare:
subterană şi terestră
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Termoizolare:
vata minerala
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
3 m
Numărul de apartamente:
89
Spaţiu apartamente:
37,15 - 161,2 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Plată:
cash , credit

Informații despre Complexul locativ

Locație

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” se află amplasat comod și prestigios la sectorul Râșcani, pe strada Spartacus, nr. 25 în municipiul Chișinău.

Despre infrastructura sectorului de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este situat într-o zonă liniștită și foarte apropiată de toate facilitățile capitalei.

La o mică distanță de la Complex se află absolut tot de ce are nevoie o persoană fericită pentru o viță împlinită. Aici funcționează un număr mare de instituții de învățământ și sunt multe organizații educaționale, așa ca: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Tehnologic „Beniamin Zeev Herțli”, Liceul Teoretic Alecu Russo, Liceul Teoretic „M. Sadoveanu”, Liceul Teoretic Ștefan cel Mare, Grădinița „Smart Start Kids Academy”, Grădinița nr. 76, Grădinița nr. 5, Grădinița-creșă nr. 88 și altele.

Dacă merge vorba de interese comerciale și cumpărături, destul de aproape de apartamente funcționează Centrele Comerciale: „PanCom”, Soiuz”, „Loial”, funcționează marketuri și magazine alimentare.

De asemenea în acest cartier se găsesc Clinici medicale și stomatologii, sunt farmacii, bănci și foarte multe localuri de divertisment și agrement, pizzerii, restaurante, terase și cafenele.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” se află construit la mijloc între străzile Bogdan Voievod, strada Kiev și Bulevardul Grigore Vieru, locatarii Rezidenței „Spartacus” dispun de acces facil către stațiile de transport public de pe aceste străzi cu care este foarte ușor și repede de ajuns în orice sector al capitalei cu rute directe.

De la scara Complexului până în centrul Chișinăului se poate de ajuns în maxim 7 minute cu transport personal și sunt de parcurs doar 3,4 km. Până la Gara Feroviară este o distanță de 4,9 km. Auto Gara de Nord află situată la numai 2,9 km și până la Gara Centrală sunt de parcurs 4,6 km. Aeroportul din Chișinău se află situat la 15,2 km de la blocurile locative.

Structura constructivă și caracteristica Rezidenței „Spartacus”

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este format din trei corpuri, construite în așa mod ca să formeze o curte de tip – închis.

Complexul Rezidențial este construit cu un regim de înălțime combinat, de la 4 până la 7 etaje dintre care un etaj este construit la Subsol plus Parter și plus 4-6 nivele locative.

Sistemul constructiv este format dintr-o carcasă din beton armat de rezistență înaltă (marca 300) și cu umplutura închiderilor exterioare și pereților interiori din cărămidă roșie. Construcția este efectuată cu planșee fără grinzi.

Clădirile locative dispun de un nivel foarte înalt de rezistență seismică, datorită curelelor anti-seismice din beton armat și a coloanelor cu tavane monolitice.

Fațada caselor dispune de un nivel înalt de izolare termică și fonică (cu vată minerală cu grosimea de 10 cm), fațada este ventilată și este acoperită cu panouri policristaline.

Scările și pardoselile spațiilor comune sunt acoperite cu dale din marmură, sunt ornamentate cu teracotă italiană de la Marazzi și plafonul este metalic galvanizat.

Ferestrele instalate sunt cu profil PVC cu 5 camere și geam termopan cu 3 foi de sticlă, de marcă REHAU și KBE.

Amenajarea Complexului Rezidențial, curtei și teritoriului adiacent

Ansamblul Rezidențial este echipat cu 5 ascensoare confortabile, moderne, hidraulice de la Kleemann, care funcționează fără zgomot, ce oferă liniște rezidenților. Capacitatea de ridicare a ascensoarelor este de 1000 kg (13 persoane).

În incinta Complexului sunt presupuse și patru spații pentru birouri.

La subsolul clădirilor sunt organizate spații de depozitare și spații închise pentru parcare.

Curtea Ansamblului Rezidențial „Spartacus Apartments” este închisă este păzită 24 din 24 de ore și are un nivel înalt de securitate.

Funcționează sistemul de supraveghere video și sistemul de interfon video.

În curte este un teren amenajat special pentru distracția copiilor.

Descrierea unităților locative din Complexul Rezidențial „Spartacus Apartments”

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial propune spre vânzare unități locative cu 27 de tipuri de scheme confortabile cu una, două, trei și patru camere, unde înălțimea curată a tavanelor este de 3 metri.

Pe fiecare scară sunt logic amplasate doar câte trei apartamente.

Suprafața apartamentelor cu o cameră este construită de la 37,10 mp până la 43,3 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 49,7 mp până la 76,95 mp. Locuințele cu 3 odăi au suprafața de la 71,65 mp până la 116,50 mp. Și apartamentele cu 4 camere sunt oferite cu suprafața de 161,20 mp.

Locuințele se predau beneficiarilor finisate în versiune – „la alb”, cu pereții prelucrați și pardoseli turnate.

Cazane economice și moderne sunt instalate în fiecare apartament pentru încălzire autonomă și pentru minimizarea facturilor.

Blocurile se dau în exploatare conectate la toate utilitățile și sunt branșate la apeduct, la gaz, curent electric și la sistemul de canalizare. În fiecare apartamente sunt instalate separat contoare și apometre individuale.

Sistemul de video interfon este conectat direct până la fiecare apartament.

Și un moment important este faptul că ferestrele acestui Complex Locativ deschid o vedere fascinată asupra orașului.

Despre Dezvoltator și metodele accesibile de achitare

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este dezvoltat de Compania „Comimobil” SRL, care a fost înregistrată în anul 2008.

Compania de construcții „Comimobil” oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor în rate, în 4 tranșe, unde mărimea primei tranșe este de doar 25% din costul locuinței alese.

Pentru mai multăinformație, detalii utile, materiale amănunțite, schemele apartamentelor Ansamblului Rezidențial „Spartacus Apartments” și despre toate metodele accesibile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați pagina oficială a Companiei de Construcții „Comimobil”.

Complex Spartacus Apartments vezi harta Chişinău

str. Spartacus, 25
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.