Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Alba-Iulia, 75/8 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Alba-Iulia, 75/8dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
4
Numărul de etaje:
14

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Sunt informații suficiente?

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alba-Iulia, 75/8 este așezat la sectorul Buiucani, între Pădurea de la Durlești și parcul de la Buiucani. În vecinătate se află o ieșire comodă la șoseaua Balcani, alături funcționează magazine, un oficiu poștal, farmacii, cafenele și o piață alimentară. Nu departe de asemenea funcționează unități de educație preșcolară si instituții de învățământ.

Complexul Rezidențial este compus din patru case locative fiecare cu a câte paisprezece nivele, având o rezistență seismica de pana la 8 puncte pe scara Richter. Clădirile sunt construite conform schemelor cu carcase monolite iar pereții ridicați din beton si cotileți din calcar, si dispun de o fundație monolita ce este plasata pe piloni din beton armat.

Holurile si spatiile de uz comun sunt finisate complet. Geamurile sunt vitrate cu două rânduri de sticle si dispun de profil termopan PVC cu cinci camere.

Absolut toate apartamentele Complexului Locativ de pe strada Alba-Iulia, 75/8 sunt dotate cu cazane murale individuale pe gaz de doua circuite conectate la coșuri de fum cu tiraj forțat. Locuințele se achiziționează cu finisare ce include prelucrarea pereților cu amestec uscat si pardoseala turnata.

str. Alba-Iulia, 75/8 vezi harta Chişinău

str. Alba-Iulia, 75/8

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.