Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Costiujeni, 10 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Costiujeni, 10dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 este construit la sectorul Botanica, la periferia orașului Chișinău. Dezvoltatorul „Volare-Construct” a finisat construcția și a dat casa în exploatare în anul 2015.

Construcția clădirii este bazată pe carcasa turnată monolit din beton armat. Fațada casei dispune de o termoizolare fiabilă și are instalate geamuri termopane mari cu camere triple și cu sticle eficiente energetic. În plus, toate balcoanele și logiile sunt vitrate – de tip închis.

Există posibilitatea de a cumpăra locuințe în Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 cu o cameră, cu două, sau cu trei camere. Este de menționat că în costul fiecărui apartament este inclus și prețul sistemului de încălzire autonomă.

Lângă casa locativă este o zonă de parc, există o parcare deschisă, curtea complexului este îngrădită și are instalate lămpi stradale. De asemenea la dispoziția locatarilor este un teren de joacă excelent amenajat și o zonă plăcută de recreere.

La imediata apropiere de Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 funcționează un liceu, este o școală primară și o grădiniță de copii. În vecinătate este un supermarket, un spital pentru copii și desigur diverse magazine.

str. Costiujeni, 10 vezi harta Chişinău

str. Costiujeni, 10

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.