1 / 27
Complex Drumul Taberei 19, Chişinău

Complex Drumul Taberei 19
în Chişinău

Цена, за м2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Drumul Taberei, 19, 21

Complex Drumul Taberei 19 vezi harta Chişinău

str. Drumul Taberei, 19, 21

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Drumul Taberei 19în stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
spații comerciale, garaje și parcare amplă, spații verzi, locuri de joacă pentru copii
încălzire
individual
Lift
pasager
Numărul de case
5
Numărul de etaje
7–8
Numărul de scara
1,2
Pereți
cotileți (un material ecologic)
Spațiu de parcare
garaje şi parcare exteroiară
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
42,06–96,63 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Plată
cash , credit

Informații despre Complexul locativ

Așezarea

În orașul Chișinău, la sectorul Buiucani, pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 se află amplasat un nou Complex Rezidențial, dezvoltat de Compania de Construcții „Gonvaro – Con”.

Infrastructura zonei de amplasare

Ansamblul Rezidențial se află localizat la liniște în apropiere de cea mai verde zonă a Capitalei, lângă Parcul Valea Morilor și dispune de aer proaspăt și priveliști uimitoare din vecinătate. Așezarea în această zonă oferă și multe puncte de relaxare și locuri de divertisment pentru copii și maturi.

Din punct de vedere comercial, aici în apropiere de casă se află Centrul Comercial „Mold Expo” și se găsesc alimentare, magazine, marketuri, cafenele, secții bancare și sunt câteva farmacii.

Nu departe de Complex funcționează Facultatea de Arte Plastice și Design (Universitatea de Stat), este școala Nr. 52 și se află școala specializată de șah Nr.7, precum și funcționează grădinițele de copii nr. 157, nr. 78 și grădinița „Cheițele Cunoașterii”.

Teatrul „Ion Creangă” este așezat forte aproape de acest Complex, la doar 950 de metri (în 10 minute).

Nu atât de departe este Spitalul clinic militar central și se află o Mănăstire și o Biserică.

Căi de transport

Rezidența de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 dispune de acces rapid către centrul capitalei și are o amplasare confortabilă în apropiere de stațiile cu mijloacele de transport în comun de pe strada Vasile Lupu, de asemenea este destul de ușor de ajuns și cu transport personal la toate sectoarele Chișinăului.

De la poarta Blocurilor Locative până la Gara Feroviară sunt de parcurs 5,5 km, și până la Autogara Centrală și Piața Centrală sunt doar 5,1 km. Autogara de Nord se află 6,6 km și Autogara Sud este la 6,9 km. Aeroportul internațional din Chișinău se află situat la 15,6 km.

Informații generale despre construcția și amenajarea Proiectului Locativ

Ansamblul Rezidențial de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 dispune de cinci blocuri de apartamente construite cu 7 etaje locative și plus are o mansardă confortabilă.

Imobilele sunt construite cu o rezistență seismică la cutremure de până la 8 baluri pe scara Richter. Sistemul constructiv constă din: zidăria pereților exteriori din cotileți (un material ecologic), iar zidăria pereților despărțitori din cărămidă. Tâmplăria exterioară este cu profil PVC de marcă REHAU și are geam termopan.

Scările locative sunt echipate cu ascensoare moderne și silențioase (funcționează fără zgomot).

În curtea Complexului Rezidențial sunt frumos amenajate zone verzi și pentru copii și există spații și locuri de joacă.

Spațiul pentru parcare este construit subteran și este foarte spațios, de asemenea în Complex sunt construite garaje și sunt prevăzute spații și zone comerciale.

Descrierea apartamentelor

Un moment important este faptul că la fiecare nivel locativ din acest Complex sunt planificate și amplasate numai câte 4 apartamente pe scară. Locuințele sunt oferite spre vânzare cu una, două și trei camere. La dispoziția beneficiarilor sunt oferite apartamente cu 12 modele de planificări. Suprafața locuințelor începe de la 42 mp și spațiul celui mai mare apartament cu 3 camere dispune de 97 mp. Toate apartamentele se predau cumpărătorului finisate în versiune „la alb” și lasă amenajarea și designul interior să fie personalizat de către viitorul locatar.

Locuințele se încălzesc individual și autonom cu cazane proprii pentru fiecare unitate locativă aparte.

Apartamentele se predau cumpărătorului cu toate rețele inginerești conectate (apeduct, gaz, canalizare și electricitate). Și cu contoarele pentru gaz, apă și energie electrică montate.

Internetul și televiziunea sunt conectate în fiecare locuință.

Despre Compania de Construcții

DezvoltatorulComplexului Rezidențialde pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 este Compania de Construcții „GONVARO-CON” S.R.L.

Pe piața imobiliară a Republicii Moldova această Companie este bine cunoscută din anul 2002, cu proiecte finalizate și calitativ construite.

Metode de achitare: Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare a imobiliarului nou în rate până la darea în exploatare.

Citiți mai multă informație amănunțită despre apartamentele Complexului Locativ de pe strada Drumul Taberei, nr. 19 și nr. 21 pe site-ul oficial al Companiei de Construcții „GONVARO-CON”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.