Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Florării, 4 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Florării, 4dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
3
Numărul de etaje:
14
Spațiu de parcare:
deschis şi garaje
Sunt informații suficiente?

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial de pe strada Florării, 4 este situat la sectorul Râşcani, în doar doi kilometri de la centrul oraşului Chişinău. Împrejmuirile Complexului locativ conţin o mulţime de zone verzi, dar există şi întreprinderi industriale. În apropiere funcţionează câteva cafenele, un centru medical, grădiniţe pentru copii, magazine, Universitate şi licee. Gara Auto de Nord se află la o distanţă de numai un kilometru.

Complexul Locativ de pe strada Florării, 4 de la Compania de Construcţii „Lagmar Impex” se exploatează din anul 2015. Clădirile locative dispun de un caracas monolit din beton armat, pentru zidăria pereţilor exteriori au fost folosite blocuri de gazobeton de marcă CELCO, faţadele sunt termoizolate cu penopolisteren şi vată minerală. Scările sunt amenajate cu ascensoare de marcă Baslift.

Apartamentele pot fi achiziţionate cu geamuri termopane instalate, cu sistem de încălzire autonomă individuală, cu contoare instalate şi conectate, cu uşă bronată instalată la intrare şi cu interfon. Parterele caselor sunt alocate pentru garaje, există locuri deschise de parcare şi locuri de joacă pentru copii.

Complex Florării 4 vezi harta Chişinău

str. Florării, 4

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.