Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Ion Creangă, 58 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc dat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
subteran şi deschis

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă/la cheie
Inălțimea tavanului:
280 cm
Sunt informații suficiente?

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Blocul Locativ se află construit pe strada Ion Creangă, 58, la sectorul Buiucani în Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructură

Blocul Locativ de pe strada Ion Creangă, 58 are o amplasare îndemânoasă și foarte comodă în apropiere de multe zone verzi, de Dendrariu și de parcul Valea Morilor.

La dispoziția locatarilor Blocului Locativ se află markete, Centre Comerciale, o piață, secții bancare, oficiu poștal, farmacii și sala de sport de la Flacăra.

În jurul Blocului sunt amplasate multe baruri, restaurante, pizzerii și este Teatrul pentru întreaga familie «Ion Creangă».

La o distanță de 1,5 km de aici se află Spitalul Clinic Militar Central.

Copiii din acest Complex locativ pot fregventa grădinițele din apropiere: №62, №157, №145 și următoarele instituții de învățământ: Liceul Teoretic «Dante Alighieri», Liceul «Columna», Şcoala Profesională №2, Liceul Teoretic cu Profil de Arte «Ion şi Doina Aldea-Teodorovici», Liceul Teoretic «Orizont», Facultatea de Arte Plastice şi Design, Universitatea Pedagogică «Ion Creangă».

Biserica «Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel» se află în vecinătate cu apartamentele casei din strada Ion Creangă, 58.

Căi de transport

Complexul Locativ de pe str. Ion Creangă, 58 este înălțat imediat la intersecție cu strada Vissarion Belinski, pe unde circulă foarte mult transport comun: autobuze, troleibuze și maxi-taxi cu rutre directe până în centrul Capitalei și la toate sectoarele ei.

De la blocul locativ până la Gara Feroviară se ajunge traversând doar 6,5 km, la Autogara Nord și Autogara Sud – până la 7,5 km, la Aeroport – 16,5 km. Centrul Chișinăului este la numai 3,3 km, unde ajungem în timp de 8 minute.

Descrierea construcției și amenajarea blocului locativ

Blocul Locativde pe str. Ion Creangă, 58 are construite 10 nivele locative plus parter și subsol.

În incinta clădirii sunt amenajate spații comerciale și locuri de paracre subterane. În curte există locuri la parcarea deschisă și este realizat teren de joacă pentru cei mai mici locatari.

Scara din Bloc este dotată cu ascensor silențios de marcă „OTIS” din Spania.

Apartamentele sunt conectate la toate rețelele inginerești, la apeduct, canalizare, lumină electrică și gaz cu contoare individuale. Încălzirea este autonomă pentru fiecare apartament individual, iclusiv cu calorifere instalate. Geamurile sunt de tip termopan inclusiv și la balcoane. La intrare este instalată ușă de metal.

Despre apartamente

Apartamentele Blocului Locativde pe str. Ion Creangă, 58 sunt date în exploatare și propuse spre vânzare cu finisări „La alb” (pereți pregătiți pentru tapete) și „La cheie” (laminat, teracotă, bloc sanitar amenajat cu tehnică sanitară). Locuințele au schițe cu ieșire la balcon din bucătărie și înălțimea tavanelor de 280 cm.

  • Apartamentele cu o cameră există cu spațiul de la 36,45 mp până la 40,62 mp.
  • Apartamentele cu 2 camere există cu spațiul de la 55,77 mp până la 60,63 mp.
  • Apartamentele cu 3 camere există cu spațiul de 82,86 mp.

Din geamurile locuințelor se deschide o vedere spectaculoasă.

Despre Dezvoltator șimetode de cumpărare a imobiliarului nou

Apartamentele din Blocul Locativ din str. Ion Creangă, 58 sunt construite și propuse în vânzare de bine cunoscuta pe piața Moldovei - Compania de Construcţii „INAMSTRO”.

Există posibilitatea de cumpărare a imobiliarului nou în credit prin programa oferită de Dezvoltator „Leasing imobiliar” cu condiții foarte comode.

Secția vânzări a Companiei „Inamstro” vă așteaptă cu un apel, pentru a vă oferi o consultație detaliată în privința posibilităților și condițiilor de cumpărare a locuințelor noi.

Mai mult despre apartamentele libere de pe str. Ion Creangă, 58, aflați pe site-ul oficial al Companiei de Construcţii „INAMSTRO”.

str. Ion Creangă, 58 vezi harta Chişinău

str. Ion Creangă, 58
Aveți orice observații generale?

Lăsați-i aici, vom fi bucuroși să cunoaștem opinia dvs.

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.