Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Ion Dumeniuc, 17 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Ion Dumeniuc, 17dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Spațiu de parcare:
subteran

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Sunt informații suficiente?

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial din strada Ion Dumeniuc, 17 se află amplasat numai la cinci kilometri de la centrul Chișinăului, pe teritoriul sectorului Ciocana. În apropiere de Blocul locativ se află un supermatket, câteva magazine, licee, instituții medicale, grădinițe de copii, cafenele și Oficiu poștal.

În incinta grădinii Blocului nou este organizat un teren de joacă pentru copii, cu o zonă de odihnă și este parcare subterană, până la care este posibil de coborât cu ascensorul. Sunt construite și amenajate căile de acces și sunt organizate locuri de parcare pentru autoturismele oaspeților.

Vânzarea apartamentelor din Complexul Locativ de pe strada Ion Dumeniuc, 17 se efectuiază în format cu locuințe cu schițele de 1-2-3 camere. În Blocul locativ modern sunt construite apartamente între astfel de spații totale: 50-100 mp. Locuințele sunt amenajate cu cazane individuale pe gaz, conectate la un sistem de tiraj forțat și la coșurile de fum.

Sunt instalate ferestre cu profile cu cinci camere PVC ce sunt vitrate cu geamuri de economie a energiei. Clădirea dispune de o carcasă monolită din beton armat și de pereți ridicați din blocuri de gazobeton.

Complex Ion Dumeniuc 17 vezi harta Chişinău

str. Ion Dumeniuc, 17

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.