Complex Pietrarilor

Prețul pentru m2
de la 570 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Pietrarilor, 10/5, 10/6 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Pietrarilorîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 4în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
individual
Lift:
2 marfă, 2 pasager
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
17
Numărul de scara:
1,2
Pereți:
cărămidă
Spațiu de parcare:
subterană
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Termoizolare:
polistiren extrudat.
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
studio, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
2,7 m
Numărul de apartamente:
306
Spaţiu apartamente:
38,95 - 110,16 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Plată:
cash , credit

Informații despre Complexul locativ

Locație

Pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 la sectorul Telecentru, în orașul Chișinău se află amplasat un nou Complex de apartamente, prezentat de FPC „Exfactor-Grup” SRL.

Descrierea zonei și infrastructura locației

Ansamblul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 este situat într-o regiune liniștită, verde și curată, în depărtare de zonele industriale.

Nu departe de blocurile locative se află Farmacia Familiei, este un mini-market, și sunt câteva cafenele.

Iar Parcul Valea Morilor se află la o mică distanță de apartamente, care poate fi parcursă în 2-3 minute cu mașina sau 10-12 minute pe jos.

Copiii rezidenților din acest Bloc locativ au posibilitatea de a frecventa în apropiere de casă: Liceul Constantin Sibirschi, Grădinița nr. 5 și grădinița –creșă nr. 59.

Și nu atât de departe se află un Oficiu Poștal și este supermarketul LINELLA.

Printre vecinii strategi a acestui Complex locativ sunt de semnificat: Tabăra Militară a Forțelor Armate, Ministerul Apărării al Republicii Moldova și Compania media TeleRadio Moldova.

Căi de transport

Rezidenții Ansamblului Locativ de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 facilită de rutele de microbuz, care circulă în apropierea casei și nu atât departe se află stațiile de transport public de pe Șoseaua Hâncești cu rute de troleibuz, autobuze și multe rutiere spre restul sectoarelor din Chișinău.

La o mică distanță de la blocul locativ se află Gara de Sud, unde se ajunge în maxim 5 minute cu mașina și se parcurg doar 2,1 km. Gara Auto de Nord se află la 6,8 km, iar până la Gara Feroviară sunt de parcurs – 5,8 km. Aeroportul din Chișinău se află situat la – 14,8 km.

Până în centrul Chișinăului se ajunge prin două căi și sunt de parcurs aproximativ 5,4 – 6,4 km.

Structura constructivă și descrierea Rezidenței

Ansamblul rezidențial de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 conține două blocuri de apartamente. Primul bloc locativ dispune de un regim de înălțime de 18 nivele locative unde locuințele sunt împărțite în două scări locative. Imobilul este proiectat cu o stabilitate seismică la cutremure de până la 9 grade.

Sistemul constructiv a blocului dispune de o carcasă monolită turnată din beton armat. Iar pereții exteriori, compartimentările și pereții interiori sunt zidiți din cărămidă roșie produsă de compania Macon SA.

Din exterior pereții dispun de un sistem trainic de termo-izolare cu polistiren extrudat. Nu numai pardoselile, dar și pereții interiori dintre apartamente la fel sunt izolați termic și fonic, pentru a oferi o viață liniștită și confortabilă.

Amenajarea Complexului Rezidențial și teritoriului adiacent

Teritoriul Ansamblului Rezidențial de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 este complet îngrădit și oferă un nivel înalt de securitate.

Locurile de parcare sunt construite - subterane și ascensoarele silențioase din acest bloc locativ circulă inclusiv până la nivelul subteran a parcării.

În curte sunt amenajate și plantate spații verzi, sunt organizate locuri de recreere, spații de agrement pentru rezidenți și pentru copii acestora există echipate terenuri de joacă.

Teritoriul adiacent blocului la fel este îngrijit și bine amenajat.

Descrierea locuințelor din Complexului Locativ de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6

Compania de Construcții oferă la dispoziția cumpărătorilor în total un număr de 306 de unități locative din primul bloc de apartamente. Locuințele sunt propuse beneficiarilor finisate în versiune – „la alb”. Unde rezidenții au posibilitate de a-și aranja și finisa locuința sa conform gusturilor și necesităților proprii. Toate locuințele sunt bine proiectate și logic structurate, dispun de planimetrii confortabile și sunt prezentate cu o odaie, cu două și cu trei odăi între astfel de suprafețe generale: apartamentele cu o cameră dispun de suprafața între 41 mp și 57 mp, locuințele cu 2 camere sunt construite cu suprafața de la 73 mp până la 83 mp și suprafața apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între 106 mp și 110 mp.

Absolut toate unitățile locative se predau beneficiarilor cu astfel de dotări și finisaje:

  • cu tâmplăria exterioară instalată cu ferestre cu profil PVC, cu geam termopan în 6 camere și trei foi de sticle cu acoperire Low-e,
  • cu uși din metal instalate la intrare,
  • cu pereți și tavane prelucrate și cu pardoseli turnate,
  • cu dotări pentru TV, telefon și internet și cu cablaj pentru electricitate de ciclul I,
  • cu contoare și apometre individuale,
  • cu cazane termice individuale pentru fiecare locuință aparte, care sunt instalate și sunt de clasa A,
  • cu conectări la toate rețelele (apă, gaz, canalizare și curent electric).

Metode de achitare și cumpărare direct de la Dezvoltator

Ansamblul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 este construit de Compania de Construcții „Exfactor-Grup” SRL.

Compania Exfactor-Grup are o experiență vastă și construiește cu succes obiecte imobiliare atractive din materiale calitative și sigure pe piața imobiliară din Moldova din anul 2001, dar a fost creată în anul 2001.

Cumpărătorii cu posibilitatea de achitare - 100% a costului apartamentului ales în prealabil, facilită de reduceri plăcute din partea Dezvoltatorului.

Există 2 posibilități de achitare în rate oferite de Compania «Exfactor-Grup»:

  1. Două tranșe egale cu achitarea la semnarea contractului și la darea în exploatare, cu mărimea de 50% fiecare.
  2. Trei tranșe cu mărimea de 30 %, 40% și 30% cu achitarea respectivă - la încheierea contractului, la mijlocul termenului și la darea în exploatare a Blocului de apartamente.

Pentru mai multăinformație detaliată, amănunte și detalii despre locuințele din Ansamblul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, nr. 10/5 și 10/6 și despre toate posibilitățile comode de cumpărare a acestora direct de la Dezvoltator, sunteți invitat să vizitați site-ul oficial al Companiei de Construcții „Exfactor-Grup”.

Complex Pietrarilor vezi harta Chişinău

str. Pietrarilor, 10/5, 10/6
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.