str. Ioan Vodă Viteazul, 2

Prețul pentru m2
de la 680 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Ioan Vodă Viteazul, 2 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Ioan Vodă Viteazul, 2în stadiu de construcţieclarificăm cu Dezvoltatorulîn stadiu de construcţie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
individual
Lift:
1 pasager
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
7
Numărul de scara:
1
Pereți:
cărămidă
Spațiu de parcare:
subterană
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Termoizolare:
vata minerala
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
3 m
Spaţiu apartamente:
48,9 - 81,9 m2

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Plată:
cash , credit

Informații despre Complexul locativ

Așezarea imobilului

În municipiul Chișinău, la sectorul Botanica, pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 se află localizat un nou Bloc Rezidențial, care este prezentat de Compania de Construcții „Rodaris Pro”.

Infrastructura regiunii și zonei de amplasare a imobilului

Blocul de apartamente se află amplasat în apropiere de intersecția cu strada Grenoble și imediat peste drum de supermarketul Linella 33. De asemenea în apropiere de casa locativă se află alte magazine alimentare, sunt farmacii și cafenele. Și funcționează câteva centre de deservire a automobilelor.

Nu departe de casă se află o sală de sport, este Parcul din orașul Codru și se află Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Pentru copii, în acest cartier funcționează o grădiniță, este Liceul Teoretic „Vasile Lupu” și Biblioteca „Maramureș”.

Căi de transport

Prin strada Grenoble circulă destul de mult transport în comun cu rute de troleibuz, autobuz și foarte des circulă rutiere în diferite direcții a capitalei.

Până la vecinul strateg - Aeroportul Internațional din Chișinău se ajunge prin strada Aeroportului și se parcurge o distanță de doar 9,7 km. De la casa de apartamente până la Gara Feroviară sunt de parcurs doar 4,7 km prin strada Trandafirilor și Bd. Decebal. Gara de Nord se află situată la 7,1 km iar Gara de Sud este la 4,9 km. Până în centrul Chișinăului până la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt sunt de parcurs 5,9 km.

Caracteristica generală și structura constructivă a Proiectului Rezidențial

Complexul Locativ din strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 dispune de un bloc de apartamente care este construit cu 7 nivele locative și are o zidărie din cărămidă de marcă BRIKSTONE. Fațada clădirii din exterior este izolată termic cu vată minerală.

Imobilul dispune doar de o scară locativă și este dotat cu ascensor silențios și modern.

Ferestrele instalate sunt produse de firma Salamander, sunt cu profil PVC și au geam termopan cu trei sticle eficiente energetic.

Amenajarea Complexului și teritoriului adiacent

Complexul Rezidențial este îngrădit și are o curte securizată de tip închis.

Pe teritoriul Rezidenței se află organizare locuri de recreere pentru maturi și sunt amenajate spații de joacă pentru copii.

Proprietarii de autoturisme facilită de locuri de parcare construite subterane în acest bloc, precum și sunt locuri de parcare supraterane.

Descrierea apartamentelor

În Blocul Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 sunt proiectate apartamente confortabile cu 1, 2, 3 și 4 camere, fiecare din acestea dispune de înălțimea tavanului de 3 metri. Beneficiarii primesc apartamente finisate în versiune albă, unde tavanele și pereții sunt prelucrați și nivelați cu amestec uscat și șapa de ciment este turnată pe podele. La intrare în locuințe sunt instalate uși blindate.

Toate unitățile locative din acest bloc se încălzesc individual și au încălzire prin pardosea și sunt dotate cu cazane termice proprii.

La dispoziția cumpărătorilor sunt propuse apartamente cu o odaie cu suprafața construită de 40 mp și 49 mp. Locuințele cu 2 odăi sunt construite cu suprafața de: 53 mp, 54 mp, 60 mp, 69 mp și 70 mp. Apartamentele cu 3 camere sunt oferite cu suprafața de 82 mp iar cele cu 4 camere dispun de suprafața de 120 mp.

Despre dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2 este Compania de Construcții „RODARIS PRO” S.R.L., care a fost creată în anul 2009 și deja a arătat rezultate bune cu Complexe Rezidențiale construite calitativ și finisate la termen și cu succes în Durlești și Chișinău.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor noi - în rate, fără comision și procent.

Pentru mai multă informație utilă, detalii de construcție și amănunte despre apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Ioan Vodă Viteazul, nr. 2, toate schemele locuințelor, disponibilitatea acestora și despre toate metodele posibile de achiziționare a imobilelor noi direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați pagina web a Companiei de Construcții „Rodaris Pro”.

str. Ioan Vodă Viteazul, 2 vezi harta Chişinău

str. Ioan Vodă Viteazul, 2
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.