Summa

Site-ul oficial: summa.md

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 1

Înființată în 1989.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Summa și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Summa

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Summa – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții Summa

«Summa» este o companie de talie internațională înființată în anul 1989 la Ankara (Turcia), care îşi desfăşoară activitatea în 14 țări din întreaga lume în cele mai diverse sectoare - de la construcții la energetică. În ultimii ani «Summa» este recunoscută, în mod constant, ca fiind una dintre cele mai mari 250 de companii internaționale de construcții.

«Summa» este un antreprenor general cu interese și operațiuni diferențiate, în care construcția se prezintă ca afacere emblematică. «SUMMA» este dezvoltatorul și investitorul numeroaselor proiecte în Turcia, Europa de Est și diferite țări africane. Specializarea principală este planificarea și construcția celor mai diverse obiecte la cheie, inclusiv proiecte de amploare orientate spre îmbunătățirea vieții și bunăstarii oamenilor.

În Republica Moldova, compania «Summa» desfășoară de mulți ani o activitate diversă și fructuoasă, atât cu sectorul privat, cât și cu structurile de stat. Timp de câteva decenii au fost implementate cu succes multe proiecte (construcții și reparații) inclusiv:

  • Supermarket Green Hills (4.000 m2)
  • Spitalul Clinic Republican (10.300 m2)
  • Reparația drumului Chișinău-Soroca (44,8 km)
  • CR Crown Plaza Park (15.821 m2)
  • Spitalul internațional Medpark (12.500 m2)
  • Centrul comercial şi de divertisment MallDova Shopping Mall (75.000 m2)
  • Hotel Leogrand (16.000 m2)
  • Clădirea terminalului aeroportului internațional Chișinău (10.600 m2)

Actualmente «Summa» deține și coordonează primul și cel mai mare spital privat multidisciplinar din Moldova, Medpark, continuând să aducă un aport semnificativ în stabilirea și dezvoltarea pieței imobiliare a republicii.

Structura unicală a personalului «Summa» constă dintr-un cerc foarte variat de angajați, de la muncitori în construcţii la medici, precum și de la manageri superiori până la ingineri de mină, numărând aproximativ 2 500 de oameni pe patru continente. Acest lucru, combinat cu diversificarea geografică, oferă oportunități excepționale pentru experiența și dezvoltarea interculturală și transsectorială. Anume echipele cu înaltă calificare și motivaţie ale companiei sunt explicaţia creșterii permanente și prosperării «SUMMA».

Managementul companiei acordă o atenție deosebită extinderii capacităților tuturor subdiviziunilor, fortificând competențele funcționale și tehnice ale angajaților săi, oferind condiții pentru dezvoltarea profesională și personală. Această abordare asigură rezultate excelente în activitatea zilnică «Summa» și satisfacție deplină clienților și partenerilor.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.