Zidarul-Prim

Site-ul oficial: iunas.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2000.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Zidarul-Prim și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Zidarul-Prim

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Zidarul-Prim

Informații despre compania de construcții Zidarul-Prim

Compania «Zidarul-Prim» a fost înființată în anul 2000. Se ocupă de construcția clădirilor rezidențiale, imobilelor comerciale de business clasă, efectuează lucrări de reparații și finisaje, precum și instalează reţele inginereşti și închiriază încăperi pentru birouri și spații comerciale.

«Zidarul-Prim» construiește, de regulă, în partea centrală a capitalei Moldovei, ceea ce este destul de convenabil atât pentru trai cât și pentru folosirea biroului în activităţi comerciale. Accesul diversificat la transport, serviciul de pază 24/24 de ore și utilizarea tehnologiilor inovatoare în fiecare clădire fac posibil ca proprietarul unui astfel de imobil să simtă securitate deplină și confort maxim.

Toate construcțiile sunt executate din materiale de înaltă calitate, de la producători cu renume mondial (Germania, Cehia, Belgia, Austria, etc.), cu un sistem modern de încălzire, ventilație și aer condiționat, iar planimetriile diferă în funcție de particularităţi individuale, care vor satisface cei mai exigenți clienți.

Fiecare obiect al companiei «Zidarul-Prim» este construit ca o clădire inteligentă avansată, ce ține cont de orice solicitare pentru rezidență sau management de afaceri calitativ. Încăperile mari sau spaţiile mici pot fi utilizate la maxim în scopuri proprii, exploatând complet capacitățile sistemelor automatizate de asigurare a condiţiilor optime de viață. Proprietatea imobiliară de la «Zidarul-Prim» va oferi proprietarilor confort suplimentar, comoditate şi le va permite folosirea optimă a tuturor caracteristicilor unei astfel de construcţii.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.