Complex Eldorado Terra Viaduct

Prețul pentru m2
de la 570 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Natalia Gheorghiu (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Eldorado Terra Viaductdat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
autonomă
Lift:
lifturi Otis
Numărul de case:
19
Numărul de etaje:
11-15
Numărul de scara:
19
Pereți:
beton armat
Spațiu de parcare:
subteran şi deschis
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑cameră
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
2,7
Spaţiu apartamente:
36,4 - 65,8 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Ipotecă de la compania de construcție:
da
Plată:
Plată cash or credit bancar

Informații despre Complexul locativ

Unde se află

Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” se amplasează la hotar cu trei sectoare a oraşului Chişinău şi primeşte asupra sa toate facilităţile ce ţin de apropierea centrului Capitalei, apropierea de Parcul Trandafirilor de la Botanica şi intersecţia cu sectorul Telecentru pe strada Natalia Gheorghiu la doar 200 de meti de Centrul Comercial „MallDova”.

Ce găsim în apropiere

Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” are o vip – amplasare deoarece anume aici se combină viaţa cotidiană modernă cu liniştea verdeţii şi prospeţia aerului din parcul Valea Trandafirilor.

Amplasarea în imediata apropiere la numai 200 de metri de la Centrul Comercial „MALDOVA” va dă posibilatatea să simţiţi gustul vieţii active, intensive şi moderne făcând cumpărături plăcute. Şi în acelaş timp în doar câteva minute puteţi schimba anturajul oraşului trecând în parcul de peste bulevardul Decebal unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu familia, cu bicicletele şi plimbări cu barca pe lac.

La fel în apropierea imobilului nou uşor puteţi găsi: markete, restaurante, cafenele, bănci, farmacii, şcoli şi grădiniţe, anume: grădiniţa №92, şcoala sportivă specializată de handbol №2 şi şcoală de badminton, şcoala primară №20 şi Colegiul Politehnic. Sunt câţi-va paşi până la salonul de frumuseţe , autosalonul „Continent” şi Cinematograful „Patria Multiplex”. Nu atât de departe se află Biserica Armenească. La fel în imediata apropie de aparatmentele Complexului locativ «Eldorado Terra Viaduct» se află: Spitalul de maternitate şi Spitalul Republican №1.

Cum ajungem

Amplasarea ideală a Complexului locativ „Eldorado Terra Viaduct” - la intersecţie a trei sectoare: Centru-Botanica-Telecentru are o legătură destul de desfăşurată de transport public cu restul sectoarelor Capitalei.

Datorită amplasării reuşite de la Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” faceţi doar minute numărate până la: Gara feroviară şi Piaţa centrală – aproape 7-9 minute cu maşina; Aeroportul internaţional din Chişinău se află doar la 11 km şi facem nu mai mult de 15 minute, până la Gara de Nord sunt 15 minute cu maşina.

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” este situat pe strada Natalia Gheorghiu unde este uşor de ajuns venind din partea bulevardului Dacia şi pe viitor se vor construi suplimentar căi de transport direct până la locuinţele imobiliarului nou.

Cum este

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” are o rezistenţă seismică înaltă a construcţiei şi se compune din nouăsprezece clădiri cu câte 11-15 nivele. Blocurile sunt amenajate cu ascensoare silenţioase Otis (Franța) cu deplasare inclusiv la nivelul parcării subterane. Pereţii construcţiei sunt din carcas de beton armat şi faţada exterioară a acesora este finisată cu materiale BAUMIT (Austria). Toate apartamentele au încălzire autonomă cu instalare a unui cazan de clasa A, Immergas (Italia) sigur că şi contoare individuale de gaz, electricitate şi apă. Locuinţele sunt prezentate în variană albă cu uşi bronate şi au geamuri panoramice. În fiecare este telefon şi internet prin fibră optică.

Teritoriul şi ograda

În incinta Complexului locativ “Eldorado Terra Viaduct” va fi construită o grăniţă de copii, teren de joacă pentru copii şi o zonă de parc. La fel aici sunt proiectate o mulţime de spaţii comerciale unde vor fi: un supermarket de nivel european, un fitses club cu piscină, farmacie, cafenele şi alte facilităţi pentru locuitorii Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct”. Complexul are parcări subterane cum şi deschise. Teritoriul Complexului nou este păzit şi protejat.

Apartamente

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” vă propune apartamente noi în variantă albă cu proiecte individuale, foarte comode, cu vederi panoramice, la un spaţiu mediu cu o cameră, două şi trei camere. Aranjarea apartamentelor în case şi la etaje diferă prin spaţiul şi planificarea apartamenului ales. Este propusă o varietate mare de planificări cu bucătării separate, camere de baie separate sau nu, balcoane şi lojii. Din punctul de vdere că locuinţele sunt variate şi individuale, Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege apartamentul de vis:

  • Apartamente cu o cameră de un spaţiu între 32m2 şi până la 50 m2.
  • Aparamentele cu două odăi sunt propuse în spaţiu de la 49 m2 până la 72 m2.
  • Apartamentele cu trei camere au spaţiul începând cu 70 m2 şi până la 111 m2.

Cum cumperi

Deja bine cunoscută pe piaţa ţării Compania de construcţie „Eldorado Terra” propune clienţilor săi şi viitorilor locătari ai Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” cumpărarea în ipotecă directă de la Compania de construcţie a apartamentelor la un termen de până la 7 ani cu o dobândă de 10% anuale. Cu condiţia de achitare în prealabil a 30 % din preţul apartamentului (cu părere de rău numărul de contracte ipotecare este limitat).

La fel propune o variantă comodă de propcurare a imobilului în rate unde poate fi acceptat orice grafic la propunerea clientului, suma primei tranşe poate varia de la 30% până la 50% la posibiltatea cumpărătorului.

La dorinţa şi/sau la posibilitatea Dumneavoastră, sigur că aveţi posobilitatea de a achita apartamentul în prealabil 100% a costului.

Mai multă informaţie despreComplexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” citiţi aici pe saitul oficial al dezvoltatorului.

Dacă doriţi să vă aflaţi simultan în trei locuri - Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” vă dă această posibilitate de a fi în acelaşi momemnt şi la Botanica şi în centru şi la Telecentru.

De asemenea Complexul Locativ numesc Eldorado Terra 2.

Complex Eldorado Terra Viaduct vezi harta Chişinău

str. Natalia Gheorghiu
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.