Complex Valea Trandafirilor 4

Prețul pentru m2
de la 490 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Valea Trandafirilor, 4 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Valea Trandafirilor 4în stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
Centrală termică IMMERGAS
Lift:
lift DOPPLER
Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
10
Numărul de scara:
1
Pereți:
caramida
Spațiu de parcare:
subteran și deschis
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Termoizolare:
polistiren expandat
Сurte închisă:
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑cameră, 2‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
2,7 m
Numărul de apartamente:
72
Spaţiu apartamente:
de la 46 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator:
da
Ipotecă de la compania de construcție:
da
Plată:
plata cash

Informații despre Complexul locativ

Amplasarea

În orașul Chișinău, pe strada Valea Trandafirilor, 4 la sectorul Botanica, în imediata apropiere de Mănăstirea „Ciuflea” și de Parcul Valea Trandafirilor se află amplasat Complexul Rezidențial cu aceeași denumire „Valea Trandafirilor”.

Infrastructura

Așezarea confortabilă în apropiere de centrul capitalei, într-o zonă ecologică, liniștită și curată oferă locatarilor din acest complex o viață fericită și absolut împlinită.

Natura pitorească, aerul proaspăt, lacurile calmante, mulțimea de verdeață din Parcul Valea Trandafirilor garantează plimbări fermecătoare cu familia, sport calitativ și agrement plăcut la doar câțiva pași de la ușa casei.

Copii acestui bloc locativ pot frecventa Liceul „Vasile Alecsandri” ce se află foarte aproape și Școala sportivă specializată de Handbal Nr. 2 sau Colegiul Politehnic din Chișinău din același cartier. De asemenea în apropiere se află multe alte școli și licee precum și grădinițele de copii de stat și private.

Desigur că amplasarea în apropiere de centrul capitalei prezintă multe cafenele, restaurante, pizzerii, multe magazine și buticuri, Centrul Comercial „Jumbo”, Centrul Comercial „MallDova” cu cinematograf, locuri de divertisment și odihnă activă, supermarketurile: Nr.1, Velmart și Bonus.

De asemenea prin vecinătate se găsesc bănci, săli de sport, farmacii, stomatologii, este un centru medical, Maternitate, Policlinica Nr. 1 și se află Spitalul Clinic Municipal № 1.

Căi de transport

Complexul Rezidențial „Valea Trandafirilor” are o amplasare foarte comodă la numai 2,6 km până la Monumentul lui Ștefan cel Mare și doar 1,2 km până la Gara Feroviară. Este posibil de ajuns pe jos în nu mai mult de 20 minute până la Piața Centrală și Auto Gara Centrală. Autogara Nord se află la 3 km și Autogara Sud este la 5,9 km. Până la Aeroportul internațional Chișinău sunt de parcurs 11,8km.

Din acest loc circulă multe rute de transport public în toate direcțiile capitalei, de aici este ușor de ajuns la toate punctele de interes cu autobuze, troleibuze și rutiere.

Descrierea construcției Proiectului rezidențial

Blocul Locativ „Valea Trandafirilor” dispune de o clădire construită cu nouă nivele locative plus Penthouse și demisol, casa are numai o scară.

Scara blocului este echipată cu ascensor silențios cu sistem hidraulic de marcă OTIS.

În baza construcției stă carcasa casei ce este turnată din beton armat monolit, pe care se zidesc pereții exteriori din cărămidă de marcă Brikston.

Căldura în timpul iernii și răcoarea vara este oferită de calitățile acestei cărămizi.

Pe lângă toate, exteriorul clădirii locative este izolat termic suplimentar cu un strat de 10 centimetri de polistiren. Și pluta expandată este folosită în calitate de izolare termică și fonică ce acoperă pereții din interior.

În construcția blocului locativ au fost utilizate cele mai bune materiale de construcții și tehnologiile de ultimă generație.

Amenajarea Complexului

La demisolul Blocului Locativ sunt construite locuri de parcare subterane.

În curtea Complexului este amenajat un teren de joacă pentru copiii locatarilor.

De asemenea în curte există locuri terestre pentru parcare.

Despre apartamente

Ansamblul Rezidențial „Valea Trandafirilor” conține 72 de apartamente cu schițe compacte care încep cu suprafața de la 46 mp.

Locuințele sunt propuse pre vânzare în versiune albă și sunt construite cu o cameră cu două sau cu trei camere.

Toate apartamentele sunt echipate cu un sistem individual de încălzire cu centrală termică de marcă IMMERGAS, cu calorifere instalate și cu contorizare. Geamurile sunt termopane cu cinci camere și cu sticle energo eficiente. La intrare în apartamente sunt instalate uși blindate.

Cumpărarea apartamentelor direct de la Dezvoltator

Dezvoltatorul Proiectului Rezidențial „Valea Trandafirilor” este Compania de Construcții „EuroCons COM” S. R. L.

Există posibilitatea de a cumpăra un apartament direct de la Dezvoltator în rate, în ipotecă directă sau achitarea în prealabil. Toate metodele de achitare sunt avantajoase și dispun de condiții foarte convenabile.

Pentru a primi o consultație profesionistă în privința celei mai potrivite metode de cumpărare pentru familia Dumneavoastră, sunteți așteptat cu o vizită la secția vânzări a Companiei EuroCons.

Mai multe detalii și informații utile despre apartamentele Complexului rezidențial de pe strada Valea Trandafirilor, 4 și despre cum puteți ușor și repede deveni stăpân a unei locuințe noi aici, aflați de pe site-ul oficial al Companiei de construcții „EuroCons".

Complex Valea Trandafirilor 4 vezi harta Chişinău

str. Valea Trandafirilor, 4
Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.