1 / 13
Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1, Chişinău

Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1 în Chişinău

Conform informaţiilor noastre la moment în Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1 nu au rămas apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Dezvoltator
Adresa
str. Mihail Sadoveanu, 17/1
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
4351 m2
totul e vândut
2 camere
7078 m2
totul e vândut
3 camere
91106 m2
totul e vândut
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1 vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1dat în exploatareîn 2017, trimestrul 2dat în exploatare
în 2017, trimestrul 2

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case
1
Numărul de etaje
13
Spațiu de parcare
subterană

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Adresa

NoulComplex Locativ a crescut în cea mai liniștită și pitorească zonă a sectorului Ciocana din Chișinău pe strada Mihail Sadoveanu, 17/1.

Infrastructura

Locuințele Complexului Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu sunt situate într-o zonă verde, curată și foarte liniștită în preajma parcului «Râșcani-Ciocana» unde numai Dumneavoastră veți avea în calitate de vecini extraordinari - veverițe și arici. Necătând că în apropiere sunt multe terenuri de sport, totuși aici aveți o posibilitate adăugătoare de a face sport la aer proaspăt, sau de a-l respira pur și simplu de la balcon.

Sectorul Ciocana, unde este amplasat Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu este un sector ce are o infrastructură bine dezvoltată cu o mulţime de puncte de interes pentru toate vârstele necâtănd la starea financiară și socială a locuitorilor.

Fiind un sector cu multe imobiliare noi și familii tinere, aici se află o mulțime de grădinițe, școli și licee cu diferite profiluri, anume: Grădinițele №212, №188, Liceul Teoretic «Olimp», Liceul «Petru Zadnipru», Liceul Teoretic cu profil sportiv №2, Liceul Teoretic «Gaudeamus», Liceul Teoretic «Orizont» Filiala Ciocana, Liceul Teoretic «Dacia», școla primară №12 «Anatol Popovici», școala primară «Grigore Vieru» - la fiecare din aceste instituții de învățământ copii Dumneavoastră pot ajunge fără a folosi mijloace de transport. Pentru micii locătari care încă nu fregventează școala în apropiere pe aceeași stradă există un teren de joacă pentru copii bine amenajat «Baby Parc».

Nu atât de departe se află Biblioteca «Transilvania», Librăriile: «Casa cărții», «Pro Noi Librărire» și Teatrul Municipal de Păpuși «Guguță».

În imediata apropiere de casele Complexului se găsește centrul de comerț «Green Hills Market», și supermarketul №1, Centrele Comerciale: «Palmira» și «Budesti», magazine de electrocasnice și tehnică, un salon de frumusețe, bancomate și secții bancare a diferitor bănci, câteva farmacii, două centre medicale și o clinică stomalogică.

Ce ține de distracții pentru maturi, în apropiere sunt diferite restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte și karaoke, numai aici puteți gusta unele din сele mai delicioase clătite și plăcinte.

Liniștea și siguranța locătarilor Complexului locativ de pe strada Mihail Sadoveanu este păstrată de Sectorul de poliție ce se află în vecinătate. La fel în calitate de vecini strategi pot fi numiți: Registrul Ciocana și Judecătoria Ciocana.

La doi pași de la locuințele Complexului Locativ se află Biserica ortodoxă și Biserica Păcii.

Căi de transport

În imediata apropieredeComplexul Locativ sunt două opriri a mijloacelor de transport cu rute de microbuz. Însă în apropiere se află opririle de transport public de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân pe care circulă suficient de mult transport în comun în toate direcțiile inclusiv troleibuze și autobuze.

De la locuințele Complexului locativ de pe strada Mihail Sadoveanu pânăla Gara Feroviară putem ajunge pe cea mai scurtă cale în 25 de minute prin strada Albișoara. Până la Autogara Nord facem în jur la 5 km în 16 minute. Aeroportul internațional este la o distanță de 20 km și ajungem acolo în maxim 30 de minute.

Din centrul Chișinăului putem ajunge la locuințele blocului locativ prin trei căi la alegere, cea mai scurtă fiind pe Bulevardul Grigore Vieru apoi pe strada Kiev și Alecu Russo în numai 14 minute.

Informație generală despre construcţie

Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu are un bloc locativ cu o scară ce conține 13 etaje. Clădirea este construită cu carcas monolit din beton armat, pereții sunt clădiți din cărămidă roșie, pereții exteriori sunt izolați cu polistiren și vată minerală.

Apartamentele blocului locativ au instalate geamuri termopan în fiecare sunt instalate contoare individuale de gaz, electricitate și apă. Locuințele dispun de încălzire autonomă cu cazan instalat de marcă germană. Toate au interfon, telefon, TV și internet prin fibră optică.

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent

Blocul Complexului Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu are parcare subterană și este amenajat cu un ascensor silențios până la nivelul parcării.

Pentru copiii locătarilor este amenajat un teren de joacă și teritoriul adiacent la fel este îngrijit.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu propune la dispoziția cumpărătorilor 62 de aparatamente în versiune albă ce va oferă posibilitatea de a aranja locul de viața fericită după propriul gust și design individual.

La necesitatea şi dorinţa Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră și apartamente cu două camere cu următoarele suprafețe:

  • Apartamentele cu o cameră sunt cu o suprafață de 47mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt cu o suprafață de 73 mp.

Din geamurile aparatamentelor de la nivelurile de sus a Blocului Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu se deschide o panoramă de neuitat asupra Chișinăului, сe îți taie fascinarea.

Condiţii şi posibilităţi de cumpărare a imobilului nou

Compania «Exfactor-grup» SRL construiește obiecte noi și frumoase pe piața imobiliară din Republica Moldova din anul 2004 (fiind fondată în anul 2001) și are deja un rezultat considerabil lăsat în diferite sectoare și cartiere a Chișinăului.

Compania «Exfactor-grup» SRL vă oferă posibilitatea de a cumpăra apartamete noi în Blocul Complexului Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu în rate cu condiția principală de a achita costul apartamentului în plin până la momentul dării în expluatare, astfel prima rată poate fi de la 30% până la 50% depinde de posibilitatea cumpărătorilor la momentul semnării contractului.

Cumpărătorii care achită 100% din costului aparatamentului ales pot profită de reduceri individuale din partea Companiei «Exfactor-grup» SRL.

Mai mulltă informaţie utilă şi detaliată: despre Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu și despre condițiile de vânzare a apartamentelor puteți afla pe site-ul oficial a dezvoltatorului Compania «Exfactor-grup».

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Сomplex Mihail Sadoveanu 17/1

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Exfactor-grup
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex