1 / 2
Bloc Locativ Milescu Spătaru 27, Chişinău

Bloc Locativ Milescu Spătaru 27
în Chişinău

Цена, за м2
prețul se clarifică la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Milescu Spătaru, 27

Bloc Locativ Milescu Spătaru 27 vezi harta Chişinău

str. Nicolae Milescu Spătaru, 27

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc Locativ Milescu Spătaru 27construcția este înghețatădata dării în exploatare încă nu este declaratăconstrucția este înghețată

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire
autonom
Lift
passager
Numărul de case
2
Numărul de etaje
9
Numărul de scara
1
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
terestră
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
polisteren
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
34–79,25 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
nu
Plată
cash

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul nou Locativ ”Milescu Spataru” se află situat la sectorul Ciocana pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 în municipiul Chișinău.

Infrastructura

Complexul Locativ ”Milescu Spataru” este amplasat într-o zonă verde și are în apropierea sa astfel de puncte de interes pentru toată familia:

Puncte comerciale: Supermaketele«Green Hills» și ”Linella”, câteva alimentare,farmacii și secții bancare.

Instituții de învățământ: Grădinițele №211, №188, №225, №30, Centru de dezvoltare pentru copii, Liceul Mihail Berezovschi, Liceul „Igor Vieru” și școala primară ”Grigore Vieru”.

Divertisment: restaurante, cafenele și pizzerii.

Odihnă: terenuri sportive (de fotbal, de tenis), club de sport, bazin sportiv, Baby Parc din Parcului de la Ciocana și Biblioteca «Transilvania».

Centre medicale: Centru medical ”Neokinetica”.

Locuri sfinte: Biserica ”Sf. Parascheva” și Biserica ”Sf. Ioan Iacob Hozevitul”.

Căi de transport

Complexul Locativ ”Milescu Spataru” este situat în apropierea intersecției cu strada Ion Dumeniuc și nu departe de Bulevardul Mircea сel Bătrân de unde circulă multe mijloace de transport în diferite direcții a Capitalei și în afara orașului.

Gara Feroviară este la o distanță de până la 9 km și ajungem acolo în nu mai mult de 19 minute. Autogara Nord este la 5,4 km și facem 18 minute până la ea. Aeroportul internațional din Chișinău, caci până la el avem de parcurs mai multe de 16,1 km și ajungem acolo în 23-27 minute.

Din centrul Chișinăului se ajunge la locuințele blocurilor locative în 15 minute și se parcurge 8,7 km.

Informație generală despre construcţie

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 este construit din materiale de construcții calitative ce oferă o rezistență seismică înaltă a clădirii. Construcția are o carcasă din beton armat cu pereți clădiți din Beton Celular Autoclavizat și sunt termoizolați cu polisteren 50mm. Pereții apartamentelor interiori din camerele de baie sunt clădiți din cărămidă. Complexul Locativ este compus din două blocuri locative: primul bloc cu patru etaje și al doilea bloc cu cinci etaje. Blocurile locative sunt dotate cu ascensoare ce lucrează foarte liniștit. Holul casei este finisat cu marmură spaniolă dar scările sunt din granit natural.

Toate apartamentele Complexului Locativ au instalate uși din metal ”Biraders” la intrare și geamuri PVC "SCHUCO" cu 5 camere cu termopane cu 3 rânduri de sticla. Locuințele au încălzire autonomă individuală unde sunt instalate contoare de gaz, apă și electricitate. În apartamente este interfon, telefon TV – digitala și Internet (fibra optica).

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 are un teren îngrădit cu gard din metal ce conține zonă de parcare terestră. În grădina Complexului este amenajată o terasă de odihnă pentru maturi și mai este amenajat un teren de joacă pentru copii.

Descrierea apartamentelor

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 prezintă la dispoziția cumpărătorilor aparatamente în variantă albă ce pot fi cu o cameră, cu două camere și cu trei camere inclusiv și la parterul caselor, cu următoarele suprafețe:

  • Apartamentele cu o cameră pot fi cu astfel de suprafețe: 32,80 mp, 34pm, 44,75pm;
  • Apartamentele cu două camere pot fi cu astfel de suprafețe: 45,02 mp, 45,05pm, 52,45pm, 52,90mp și 54,10mp;
  • Apartamentele cu trei camere sunt cu o suprafață de 79,25 mp;

Condiţii şi posibilităţi de cumpărare a imobilului nou

Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 este construit de Compania de construcții"Elit Construct" SRL.

Compania de construcții "Elit Construct" SRL oferă posibilitatea de a procura imobiliar nou în rate sau de a-l achita în prealabil.

Achitarea în rate poate fi posibilă cu condiția de achitare a primei rate în mărime de 30% sau 50% din costul imobiliarului ales.

Un moment importatnt este faptul că prețul unui metru pătrat diferă cardinal în depentență de mărimea primei rate achitate.

Mai mulltă informaţie utilă şi detaliată despre Complexul Locativ de pe strada Nicolae Milescu Spătaru, 27 și despre metodele de achitare a apartaementelor, aflaţi pe site-ul oficial al dezvoltatorului - Compania de Construcţii "Elit Construct" SRL.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.