Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Nicolae Testemițanu, 37 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Sfînta Treimedat în exploataredat în exploataredat în exploatare
Sfînta Treimedat în exploataredat în exploataredat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Numărul de case:
1
Numărul de etaje:
9 + mansardă
Spațiu de parcare:
subteran

Despre apartamente

Finisarea apartamentelor:
în versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial „Sfânta Treime” de pe strada Nicolae Testemițanu, 37 dispune de trei secții locative și are o anfiladă din sticlă și beton, amplasată de-a lungul străzii. Aici se situează spații pentru oficii, o farmacie, un centru medical și este un magazin.

Pereții sunt înălțați din piatră de calcar (cotileți) în mod de ”zidărie netedă” și clădirea este întărită cu o carcasă din beton armat monolit, care asigură compatibilitatea ecologică și durabilitatea ridicată a locuinței.

La etajele de jos a clădirilor locative este amenajat un parking, iar ultimul etaj este îndeplinit în formă de mansardă cu acoperiș înclinat din țiglă metalică. La scările casei sunt instalate cinci ascensoare pentru pasageri, fabricate în Belarus.

Complexul Rezidențial „Sfânta Treime” de pe strada Nicolae Testemițanu, 37 este dotat cu un sistem sigur de alarmă anti incendiară și ventilare împotriva fumului. La parcarea subterană funcționează un sistem ce asigură fiabil stingerea incendiilor cu praf.

În curtea Complexului locativ sunt amenajate zone de odihnă pentru maturi și locuri de joacă pentru copii. Căile de acces, aleile și trotuarele sunt acoperite cu plăci de pavaj de calitate înaltă.

Sfînta Treime vezi harta Chişinău

str. Nicolae Testemițanu, 37

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.