Elita-5 Group

Site-ul oficial: dragalina.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 1993.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Elita-5 Group și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Elita-5 Group

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Elita-5 Group

Informații despre compania de construcții Elita-5 Group

«ELITA-5 GROUP» este un holding impunător, care îşi desfăşoară activitatea pe piața Republicii Moldova din anul 1993. La etapa inițială compania comercializa diverse produse petroliere și muncea în domeniul construcțiilor. La momentul de faţă, în zona de interes «ELITA-5 GROUP» intră mai mult de 18 direcţii (comerț, proiecte agrare, vânzare și deservire tehnică a autovehiculelor, business hotelier și turistic, centre de divertisment, magazine și fitness), pe care le dezvoltă cu succes marea echipă a holdingului.

Printre sferele prioritare de aplicare a capacităților sale, desigur, se află construcția civilă și industrială. În ultimii ani, «ELITA-5 GROUP» a finalizat o serie de proiecte de construcție destul de semnificative, inclusiv clădiri industriale și administrative, spații comerciale, case cu mai multe apartamente, săli sportive, birouri etc.

Specialiștii companiei au terminat edificarea centrului auto «ELITA-5» și construcţia centrului conceptual «Mitsubishi Motors». Obiectele au fost executate la cel mai înalt nivel profesional și sunt echipate cu cele mai moderne mijloace tehnice și echipamente. În general, astfel de centre pot fi descrise ca o miniuzină de mașini elitară, unde se pot deservi concomitent până la 40 de unităţi de transport.

«ELITA-5 GROUP» construiește locuințe pentru clasa de mijloc și case de elită, care sunt situate în centrul istoric al capitalei moldoveneşti, sau în imediata apropiere a parcurilor, precum și în cele mai frumoase colțuri ale Chișinăului, unde cu siguranță vrei să trăieşti.

Arhitectura modernă, soluţiile coloristice neobişnuite, calitatea excelentă a construcţiei, eleganţa constantă si individualismul vădit - toate acestea sunt inerente obiectelor pe care le construieşte compania «ELITA-5 GROUP». Apartamentele din aceste clădiri vor asigura fiecare proprietar cu caracteristici uimitoare, design neobișnuit și confort sporit. Aceşti indici au putut fi realizaţi, în toată splendoarea sa, la construcţia imensului complex rezidenţial «Dragalina», care s-a amplasat într-o zonă ecologic pură și comodă a capitalei.

Complexul «Dragalina» a fost în măsură să ofere tuturor doritorilor apartamente cu planificare îmbunătățită, cu cele mai avansate echipamente tehnice și comunicații necesare. Are mai mult de 15 case de locuit (o mie de apartamente), o clădire modernă cu birouri, un SPA, o piscină și toată infrastructura necesară pentru o viață confortabilă.

Pe lângă aceasta «ELITA-5 GROUP» desfășoară pe piața imobiliară din Republica Moldova construcţii complet noi din categoria business clasă, care sunt realizate cu succes în «Renaissance City». Obiectul de elită este situat într-o zonă verde cu peisaj uimitor (la 2 km de Chișinău) și este un habitat complet diferit, unde s-au înfăptuit ideile moderne despre viața plină de bunăstare și confort.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.