Star Bait Company

Proiecte în dezvoltare: 3

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2002.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 3 de obiecte Star Bait Company 3 din ele sunt acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Star Bait Company

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Star Bait Company

Informații despre compania de construcții Star Bait Company

«Star Bait Company» există pe piața imobiliară a Republicii Moldova din anul 2002. În ultima perioadă de timp, compania a reușit să construiască în Chișinău, câteva obiecte destul de mari, printre care se numără centrele comerciale și de divertisment "Grand Hall", "Sun City" și "Jumbo". În plus, permanent, se desfăşoară construcţia mai multor complexe rezidențiale, clădiri și edificii cu destinaţie socio-culturală, de asemenea, se efectuează lucrări complexe de restaurare.

Construcția caselor de locuit se realizează în conformitate cu cerințele securității seismice, utilizând tehnologii moderne și materiale de calitate, de la producători renumiți. Aspectul exterior al tuturor complexelor se încadrează armonios în arhitectura urbană a capitalei moldoveneşti și reprezintă o completare excelentă a infrastructurii existente.

«Star Bait Company» este preocupată de obținerea unei eficiențe energetice ridicate a fiecărei case, realizând o izolare termică impecabilă a fațadei, cu plăci balsamice și profiluri cu geamuri energoeconomice. Inițial, orice obiect este construit din pereți groși și care menţin căldura, ceea ce le va permite viitorilor proprietari să economisească, în procesul exploatării ulterioare a unor astfel de imobile.

În scările blocurilor de locuit se instalează ascensoare franceze confortabile, silențioase și de nădejde, cu capacitate crescută de transport. Teritoriul adiacent fiecărui complex este deplin amenajat (teren de joacă modern, parcare subterană sau locuri de staţionare în curte, zonă de agrement etc.), permițând, astfel, sesizarea confortului suplimentar, de către toţi oamenii, care locuiesc aici. Se organizează un serviciu de securitate 24/24 de ore, cu un sistem de supraveghere video funcțional, permanent, care asigură securitate completă proprietarilor de apartamente și oaspeților acestora.

Activitatea fructuoasă a «Star Bait Company» a câștigat încrederea certă a multor clienți, care sunt complet mulțumiți de alegerea făcută și recomandă, în mod constant, acest dezvoltator prietenilor și amicilor săi. Pentru a obţine convingerea referitor la calitatea construcției și furnizarea serviciilor suplimentare, merită să contactați compania personal și să validaţi în realitate priorităţile cooperării cu «Star Bait Company».

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.