Сomplex Gheorghe Cașu

Prețul pentru m2
de la 600 €
Dezvoltator
Citește mai mult pe site-ul oficial
Adresa
str. Gheorghe Cașu, 20 (vezi harta)

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
str. Gheorghe Cașu, 20dat în exploatareîn 2018, trimestrul 4dat în exploatare
în 2018, trimestrul 4

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

încălzire:
autonomă
Lift:
lift Baslift
Numărul de case:
2
Numărul de etaje:
9
Pereți:
caramida
Spațiu de parcare:
subteran
Tehnologia construcției:
cadru monolit
Termoizolare:
vata minerala
Сurte închisă:
da

Despre apartamente

Camere în apartamente:
1‑camere, 2‑camere
Finisarea apartamentelor:
în versiune albă
Inălțimea tavanului:
2,7 m
Spaţiu apartamente:
47.80 - 72.30 m2
Sunt informații suficiente?

Preţul apartamentelor de la dezvoltator

CamereCamereSpaţiuPreţul aparatamentelorPrețul pentru m2
1 camere de la 46 m2de la 27 600 €de la 600 €
2 camere de la 68 m2de la 44 200 €de la 650 €

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Rezidențial de pe strada Gheorghe Cașu se află amplasat în Chișinău la sectorul Centru în cartierul Telecentru la Malina Mică.

Infrastructură

Complexul locativ de pe strada Gheorghe Cașu dispune de o așezare foarte comodă în apropiere de Centrul Comercial și de divertisment „MallDova”, unde este posibil de vizitat cinematograful Patria, diverse cafenele și restaurante, de asemenea se află fast-food-ul KFC, sunt o mulțime de magazine de brand si lux și funcționează supermarketul Nr.1. Nu departe de casa locativă se află un laborator medical, puțin mai departe este Spitalul Clinic Municipal Nr.1 și spitalul Feroviar, sunt farmacii, bănci, este un salon de coafură și un salon de frumusețe. Grădinițele Nr. 7 si Nr. 78, Liceul Titu Maiorescu, Liceul Teoretic Mihai Viteazu, Liceul seral și Gimnaziul Nr. 3, precum și Facultatea de Relații Internaționale si științe politice și administrative sunt amplasate în apropiere de Blocul Locativ de pe strada Gheorghe Cașu. Multe zone verzi și de asemenea Parcul Valea Morilor se află în apropiere de poarta Complexului locativ. Biserica Sfinților Doctori Fără De Arginți Cosma si Damian si Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe si Cuviosul Stelian sunt două locuri sfinte apropiate de acest Bloc Locativ.

Cai de acces

Complexul Locativ se află așezat in apropiere de intersecția cu strada Nicolae Testemițanu, pe care circulă transport public cu rute de autobuz și maxi-taxi. Distanța de la poarta Complexului locativ si până la gara Feroviară este de 3,5 km (prin str. Ion Inculeț), până la Autogara centrală sunt nu mai mult de 3 km, până la Autogara de nord și până la Autogara de Sud este o distanta egală de - 4,5 km, iar Aeroportul International se găsește la 11,6 km.

Caracteristica construcției

Proiectul Rezidențial de pe strada Gheorghe Cașu constă dintr-un bloc locativ, care dispune de nouă nivele locative. Designul blocului are un stil modern si dispune de o arhitectura originală. Construcția clădirii este bazată pe o carcasă monolită turnată din beton armat. Pereții exteriori si interiori sunt zidiți din cărămidă roșie de marca Brikston, care dispune de calități termice din punct de vedere a păstrării căldurii iarna și menținerea temperaturii de răcoare vara. Termoizolarea pereților exteriori este efectuată cu plăci de vată minerală. Blocul locativ este echipat cu ascensor modern si silențios de marca BASLIFT. Casa are o tâmplărie cu profil de plastic si cu geamuri termopane de marca Salamander. Fiecare apartament are montată ușă din metal la intrare și dispune de interfon conectat. Locuințele dispun de un sistem individual de încălzire autonomă cu cazane germane instalate, de marca BOSH.

Amenajarea teritoriului adiacent

Complexul Rezidențial de pe strada Gheorghe Cașu are organizate în curte locuri deschise, pentru parcarea autoturismelor. De asemenea există construită în blocul locativ și o parcare subterană Teritoriul adiacent Blocului locativ este pavat cu dale pentru trotuare și are plantate zone verzi. Terenul de joaca pentru copii este amenajat cu leagăne si tobogane si se află amplasat in spatele casei.

Descrierea apartamentelor

Câte șapte apartamente la etaj sunt amplasate cele 63 de locuințe din Blocul locativ de pe strada Gheorghe Cașu. Conform proiectului în bloc sunt construite apartamente cu două camere, care se amplasează la colțurile casei și apartamente cu o cameră, care se afla la mijlocul casei. Dezvoltatorul propune spre vânzare apartamente cu doua camere cu spațiul total de 68,7mp, 68,8 mp și 72,3 mp. Apartamentele cu o camera dispun de suprafața totală de 47,8 mp, 52,8 mp și 53,8 mp. Toate apartamentele sunt proiectate cu schițe moderne si confortabile, cu bucătării spațioase si cu balcoane.

Compania de Construcții și posibilități de cumpărare a imobiliarului nou direct de la Dezvoltator

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial din strada Gheorghe Cașu este Compania de Construcții „Volare-Construct”. Aceasta a fost creată în anul 1998 și a reușit sa cucerească încrederea cumpărătorilor si mulțumirea locatarilor pentru locuințele calitativ construite si pentru respectarea termenelor.

Compania de Construcții „Volare-Construct” așteaptă viitorii locatari pentru a le oferi o consultație despre metodele de achitare a imobiliarului nou.

Mai multe informații despre apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Gheorghe Cașu și despre metodele de vânzare a locuințelor direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul Companiei de Construcției „Volare-Construct”.

Сomplex Gheorghe Cașu vezi harta Chişinău

str. Gheorghe Cașu, 20
Aveți orice observații generale?

Lăsați-i aici, vom fi bucuroși să cunoaștem opinia dvs.

Sunteți mulțumit de apel dezvoltatorului?
Da, sunt mulțumit
Nu, nu sunt mulțumit
Nu am sunat sau nu s-a conectat

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.