1 / 20
Complex Eldorado Terra Viaduct, Chişinău

Complex Eldorado Terra Viaduct în Chişinău

+373 (22)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 570 €
Dezvoltator
Adresa
str. Natalia Gheorghiu
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
MERSUL CONSTRUCȚIEI
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Complex Eldorado Terra Viaduct

1 camere
36.438.3 m2
de la 59 000 €
2 camere
61.665.8 m2
de la 57 000 €
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Eldorado Terra Viaduct vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Eldorado Terra Viaductîn stadiu de construcţiedata finisării în 2019, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2019, trimestrul 2

Mersul construcției Complexului Complex Eldorado Terra Viaduct

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iunie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 4 — 2 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 5 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 6 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 7 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 8 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 9 — 3 fotografii
aprilie 2019–iunie 2019
Punct 10 — 1 fotografie
Punct 11 — 2 fotografii
aprilie 2019–mai 2019
Punct 12 — 2 fotografii
aprilie 2019–mai 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
club de fitness cu piscină și zonă de spa, grădiniță, centrul comercial, zona de agrement
încălzire
autonomă
Lift
lifturi Otis
Numărul de case
19
Numărul de etaje
11–15
Pereți
beton armat
Spațiu de parcare
subteran şi deschis
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
da

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑cameră, 2‑cameră
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
36,4–65,8 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plată cash or credit bancar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Unde se află

Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” se amplasează la hotar cu trei sectoare a oraşului Chişinău şi primeşte asupra sa toate facilităţile ce ţin de apropierea centrului Capitalei, apropierea de Parcul Trandafirilor de la Botanica şi intersecţia cu sectorul Telecentru pe strada Natalia Gheorghiu la doar 200 de meti de Centrul Comercial „MallDova”.

Ce găsim în apropiere

Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” are o vip – amplasare deoarece anume aici se combină viaţa cotidiană modernă cu liniştea verdeţii şi prospeţia aerului din parcul Valea Trandafirilor.

Amplasarea în imediata apropiere la numai 200 de metri de la Centrul Comercial „MALDOVA” va dă posibilatatea să simţiţi gustul vieţii active, intensive şi moderne făcând cumpărături plăcute. Şi în acelaş timp în doar câteva minute puteţi schimba anturajul oraşului trecând în parcul de peste bulevardul Decebal unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu familia, cu bicicletele şi plimbări cu barca pe lac.

La fel în apropierea imobilului nou uşor puteţi găsi: markete, restaurante, cafenele, bănci, farmacii, şcoli şi grădiniţe, anume: grădiniţa №92, şcoala sportivă specializată de handbol №2 şi şcoală de badminton, şcoala primară №20 şi Colegiul Politehnic. Sunt câţi-va paşi până la salonul de frumuseţe , autosalonul „Continent” şi Cinematograful „Patria Multiplex”. Nu atât de departe se află Biserica Armenească. La fel în imediata apropie de aparatmentele Complexului locativ «Eldorado Terra Viaduct» se află: Spitalul de maternitate şi Spitalul Republican №1.

Cum ajungem

Amplasarea ideală a Complexului locativ „Eldorado Terra Viaduct” - la intersecţie a trei sectoare: Centru-Botanica-Telecentru are o legătură destul de desfăşurată de transport public cu restul sectoarelor Capitalei.

Datorită amplasării reuşite de la Complexul locativ „Eldorado Terra Viaduct” faceţi doar minute numărate până la: Gara feroviară şi Piaţa centrală – aproape 7-9 minute cu maşina; Aeroportul internaţional din Chişinău se află doar la 11 km şi facem nu mai mult de 15 minute, până la Gara de Nord sunt 15 minute cu maşina.

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” este situat pe strada Natalia Gheorghiu unde este uşor de ajuns venind din partea bulevardului Dacia şi pe viitor se vor construi suplimentar căi de transport direct până la locuinţele imobiliarului nou.

Cum este

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” are o rezistenţă seismică înaltă a construcţiei şi se compune din nouăsprezece clădiri cu câte 11-15 nivele. Blocurile sunt amenajate cu ascensoare silenţioase Otis (Franța) cu deplasare inclusiv la nivelul parcării subterane. Pereţii construcţiei sunt din carcas de beton armat şi faţada exterioară a acesora este finisată cu materiale BAUMIT (Austria). Toate apartamentele au încălzire autonomă cu instalare a unui cazan de clasa A, Immergas (Italia) sigur că şi contoare individuale de gaz, electricitate şi apă. Locuinţele sunt prezentate în variană albă cu uşi bronate şi au geamuri panoramice. În fiecare este telefon şi internet prin fibră optică.

Teritoriul şi ograda

În incinta Complexului locativ “Eldorado Terra Viaduct” va fi construită o grăniţă de copii, teren de joacă pentru copii şi o zonă de parc. La fel aici sunt proiectate o mulţime de spaţii comerciale unde vor fi: un supermarket de nivel european, un fitses club cu piscină, farmacie, cafenele şi alte facilităţi pentru locuitorii Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct”. Complexul are parcări subterane cum şi deschise. Teritoriul Complexului nou este păzit şi protejat.

Apartamente

Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” vă propune apartamente noi în variantă albă cu proiecte individuale, foarte comode, cu vederi panoramice, la un spaţiu mediu cu o cameră, două şi trei camere. Aranjarea apartamentelor în case şi la etaje diferă prin spaţiul şi planificarea apartamenului ales. Este propusă o varietate mare de planificări cu bucătării separate, camere de baie separate sau nu, balcoane şi lojii. Din punctul de vdere că locuinţele sunt variate şi individuale, Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege apartamentul de vis:

  • Apartamente cu o cameră de un spaţiu între 32m2 şi până la 50 m2.
  • Aparamentele cu două odăi sunt propuse în spaţiu de la 49 m2 până la 72 m2.
  • Apartamentele cu trei camere au spaţiul începând cu 70 m2 şi până la 111 m2.

Cum cumperi

Deja bine cunoscută pe piaţa ţării Compania de construcţie „Eldorado Terra” propune clienţilor săi şi viitorilor locătari ai Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” cumpărarea în ipotecă directă de la Compania de construcţie a apartamentelor la un termen de până la 7 ani cu o dobândă de 10% anuale. Cu condiţia de achitare în prealabil a 30 % din preţul apartamentului (cu părere de rău numărul de contracte ipotecare este limitat).

La fel propune o variantă comodă de propcurare a imobilului în rate unde poate fi acceptat orice grafic la propunerea clientului, suma primei tranşe poate varia de la 30% până la 50% la posibiltatea cumpărătorului.

La dorinţa şi/sau la posibilitatea Dumneavoastră, sigur că aveţi posobilitatea de a achita apartamentul în prealabil 100% a costului.

Mai multă informaţie despreComplexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” citiţi aici pe saitul oficial al dezvoltatorului.

Dacă doriţi să vă aflaţi simultan în trei locuri - Complexul locativ “Eldorado Terra Viaduct” vă dă această posibilitate de a fi în acelaşi momemnt şi la Botanica şi în centru şi la Telecentru.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Eldorado Terra Viaduct

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Eldorado Terra
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex
De asemenea Complexul Locativ numesc Eldorado Terra 2.