1 / 23
Complex Panoramic, Chişinău

Complex Panoramic în Chişinău

+373 (22)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 750 €
pe 35 €
Dezvoltator
Adresa
str. Melestiu, 26/9, 26/10
SCHIȚE ȘI PREȚURI
COMPLEX PE HARTĂ
DAREA ÎN EXPLOATARE
MERSUL CONSTRUCȚIEI
CARACTERISTICI
DESPRE COMPLEX

Schițele și prețurile în Complex Panoramic

1 camere
47.8 m2
de la 35 850 €
2 camere
55.682.6 m2
de la 41 700 €
3 camere
93.8 m2
de la 62 025 €
4 camere
de la 93.8 m2
de la 70 350 €
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Panoramic vezi harta Chişinău

Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Bloc 1dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4
Bloc 2dat în exploatareîn 2015, trimestrul 4dat în exploatare
în 2015, trimestrul 4

Mersul construcției Complexului Complex Panoramic

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — martie 2019

Punct 1 — 1 fotografie
Punct 2 — 1 fotografie
Punct 3 — 1 fotografie
Punct 4 — 1 fotografie
Punct 5 — 1 fotografie
Punct 6 — 1 fotografie
Punct 7 — 1 fotografie
Punct 8 — 1 fotografie
Punct 9 — 1 fotografie
Punct 10 — 1 fotografie

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
teren de joaca
Numărul de case
2
Numărul de etaje
17
Spațiu de parcare
parcare internă, parcare externă
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă
Inălțimea tavanului
2,75 m
Spaţiu apartamente
38,3–93,9 mp
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Complexul locativ „Panoramic” este deja construit şi se amplasează foarte aproape de centrul oraşului, doar în cinci minute până la Ştefan сel Mare. Este situata lângă parcul Valea Trandafirilor şi se învecinează cu Centrul comercial „MallDova”. Blocurile Complexului locativ „Panoramic” se află pe adresa:str. Melestiu, 26/9 şi 26/10, mun. Chişinău, sectorul Botanica.

Infrastructura din jur

Complexul locativ „Panoramic” se amplasează în cea mai verde şi mai ecologică zonă a municipiului Chişinău. Este o regiune curată şi liniştită şi în acelaş timp în apropierea zonelor de divertisment pentru copii şi adulţi.

În apropierea caselor Сomplexului locativ „Panoramic” puteţi găsi tot, de ce are nevoie un om fericit: două minute până la inima parcului Valea Trandafirilor unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu familia şi plimbări cu barca pe lacul de la Laguna Park.

Amplasarea în apropierea Centrului comercial „MallDova” va dă posibilitatea de a petrece timpul interesant, vesel, vă dă posibilitatea de a vă odihni şi de a face cumpărături plăcute alături de casă.

Imobilul este situat foarte raţional într-un sector cu o infrastructură bine dezvoltată, are în apropierea sa: bănci, farmacii şcoli şi grădiniţe. Anume: grădiniţa №92, şcoala sportivă specializată de handbal №2 şi şcoală de badminton, şcoala primară №20.

Restaurante: Vatra Veche și Capitoles Park, Andys Pizza. Căţiva paşi până la Cinematograful „Patria Multiplex”.

Nu este departe de Colegiul Politehnic, Biserica Armenească şi Cartier Market.

La fel în imediata apropie de apartamentele Complexului locativ «Panoramic» se află: Supermaketul №1, Spitalul de maternitate şi Spitalul Republican №1.

Transport în apropiere

Amplasarea reuşită şi comodă a Complexului locativ „Panoramic” în apropierea centrului oraşului Chişinău în doar 5 minute până la Ştefan сel Mare, are o legătură desfăşurată de transport public cu toate sectoarele Capitalei. În apropierea blocurilor puteţi găsi diferite mijloacele de transport în comun și multe puncte de interes.

Gara feroviară se află doar, în aproximativ 7 minute.

Apropierea de Aeroport – până la 20 de kilometri cu Maxi taxi sau troleibuz direct, deoarece este primul sector al oraşului din partea aeroportului.

Complexul locativ “Panoramic” este construit pe strada Melestiu la care puteţi uşor ajunge venind din partea bulevardului Dacia prin strada Ciuflea şi mergând pe strada Trandafirilor ajungeţi uşor la complexul locativ „Panoramic”.

Informații generale

Complexul locativ „Panoramic” a fost proiecta şi construit de profesionişti de nivel internaţional. Proiectul are 2 clădiri cu câte 17 etaje. Blocurile locative deja sunt date în exploatare. Clădirile complexului dispun de câte trei ascensoare silențioase de firma „Otis”.

Proprietarii au posibilitatea să-și amenajeze locuința după propriul gust, deoarece toate apartamente sunt pregătite pentru noul design, adică în versiune albă. Toate camerele de baie au trecut o procedură de hidroizolare si sunt pregătite pentru o nouă faianţă.

În construcţie au fost folosite material de calitate europeană înaltă: geamuri cu cinci camere (Germania), cazan italian de firmă “Immergaz”.

Ambele clădiri au câte o intrare central şi o ieşire de rezervă, au locuri de păstrare a cărucioarelor şi bicicletelor, au camera de dispecerizare. Pentru a nu pierde vederile pitoreşti, apartamentele au geamuri şi verande spaţioase care deschid o panoramă minunată asupra parcului şi oraşilui Chişinău.

Teritoriu interior

Complexul locativ „Panoramic” este aşezat pe un teritoriu de 0,4314 ha. La nivelul imobiliarelor noi, curtea complexului locativ „Panoramic” dispune de locuri de parcare atât deschise cât si la parcarea subterana. Parcarea subterană are 2 nivele. La parterul caselor sunt prevăzute spaţii comerciale cu înălţimea tavanului de 4 metri.

Lângă fiecare casă sunt terenuri de joaca pentru copii şi insule verzi. Teritoriul este iluminat şi supravegheat video. Pe perimetru are un zid de asigurare şi un gard decorativ.

Despre apartamente

În casele complexului locativ “Panoramic” aveţi posibilitatea de a procura locuinţe cu o odaie, cu două, trei şi patru odăi. Apartamentele blocurilor sunt proiectate astfel, încât să fie luminate la maxim în timpul întregii zile şi au un aspect logic, toate au geamuri de panoramă cu cinci camere, încălzire autonomă, contoare individuale de apă şi gaz.

Viitorii locatari au la dispoziţie astfel de apartamente şi blocuri locative:

  • Apartamente cu 1 odaie de la 38 mp până la 57 mp, la alegerea Dumneavoastră apartamentul poate fi cu bucătărie separată de cameră sau de tip “Studio” (unde camera este unită cu bucătăria); camera de baie poate fi separate sau nu.
  • Apartamente cu 2 odăi între 61 mp şi 77 mp şi cu două camere de baie; anume în astfel de aparatamente stăpânul are posibilitatea da aşi organiza suplimentar şi o sufragerie.
  • Apartamente cu 3 odăi începând cu spaţiul de la 82 de mp; la fel are două camere separate de baie (una mare şi una mai mică), camera de zi este unită cu bucătăria.(tip European).
  • Apartamente cu 4 odăi spaţiul minim da la 93 mp până la 120 de mp., de tip „Studio” cu camere spaţioase şi două camera de baie.

Toate apartamentele complexului au înălţimea tavanului de 2,75 m., sunt aranjate cu un hol larg, cu camere spaţioase şi bucătării mari, camerele de baie pot fi separate sau nu. În fiecare din locuinţele blocului inginerii au prevăzut spaţiu pentru garderobă. Şi un astfel de aranjament a camerelor din apartament încât fiecare locuitor poate să facă o simplă replanificare.

Termeni de vânzare

Proiectantul general şi subantreprenorul general al Complexului locativ „Panoramic” sunt companiile de construcţie сu o mare experienţă şi o poziţie trainică pe piaţă: Marhitrav – ATM S.R.L. şi Moldconstruct Market.

Cum puteţi cumpăra o locuinţă în casă nouă din Complexul locativ „Panoramic”?

Primul mod 1. Cumpărătorii, care achită costul apartamentului în valoare completă – pot profita de o reducere foarte plăcută.

Al doilea mod 2. La fel puteţi deveni stăpân a unui apartament nou, cumpărându-l în rate pe un termen de la 1-2,5 ani. Cu aşa condiţii de creditare:

  • a) Nu este necesar de confirmat starea financiară,
  • b) pentru primul an a creditului propunem 0%,
  • c) pentru anul doi de creditare – 8% anual,
  • d) imobiliarul poate fi procurat în rate cu condiţia că achitaţi prima rată în mărime de 30% din suma apartamentului care se cumpără.

Dacă căutaţi să cumpăraţi un apartament in casă nouă în apropierea imediată de centrul oraşului pentru Dumneavoastră şi familia Dvs., sau căutaţi un apartament pentru o investiţie profitabilă vă informăm ca chiria apartamentelor din blocurile complexului locativ „Panoramic” începe de la 250 € până la 900 € lunar, corespunzător.

Pentru o informaţie mai detaliată puteţi apela site-ul oficial a Complexului locativ „Panoramic”.

Dacă doriţi o excursie la complex sau deja sunteţi gata să cumpăraţi apartamenul Dumneavoastră de vis în complexul locativ „Panoramic”, contactaţi departamentul de vânzări.

Alegând un loc de trai nou într-o casă noua, nu uita să alegi o viaţă noua!

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Panoramic

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Cele mai apropiate
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex