1 / 10
Complex Valea Morilor, Chişinău

Complex Valea Morilor
în Chişinău

Цена, за м2
de la 850 €
Dezvoltator
Adresa
str. Ciocîrliei, 1-a, 4/3

Complex Valea Morilor vezi harta Chişinău

str. Ciocîrliei, 1-a, 4/3

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori
toate imobiliarele noi

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
Complex Valea Morilordat în exploatareîn 2013dat în exploatare
în 2013

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
2 terene de fotbal si Tenis, locuri de joaca pentru copii, terase
încălzire
autonomă
Numărul de case
3
Numărul de etaje
5
Spațiu de parcare
parcare internă, parcare externă
Tehnologia construcției
cadru monolit
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
2‑cameră, 3‑camere, 4‑camere
Finisarea apartamentelor
în versiune albă, cu reparaţie
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
72–165 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Plată
leasing

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul locativ „Valea Morilor” are o VIP amplasare în sectorul Centru pe stradela Ciocârliei, 1a 4/3, mun. Chişinău.

Infrastructura

Complexul Locativ „Valea Morilor” se află într-o zonă verde, curată, liniştită şi foarte comodă pentru o viaţă fericită. Amplasrea ideală a locuinţelor propune locătarilor săi plimbări la aer curat prin arţarii şi castanii parcului verde Valea Morilor şi în jurul lacului Valea Morilor. Aici în parc găsiţi diferite zone de odihnă şi divertismet cât penru copii aşa şi pentru maturi. La fel aici este Teatrul Verde şi izvoraşul „Tamara”. În apropierea Complexului Locativ „Valea Morilor” mereu este mult tineret deorace aici în apropiere se află: Universitatea de stat din Moldova, Universitatea de stat din Tiraspol, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Muzeul naţiona de etnografie şi istorie, Muzeul naţional de istorie a Moldovei, Liceul Nikolai Vasilievici Gogol, Liceul Mircea Eliade. Este un loc cu o infrastructură bine dezvoltată şi cu multe puncte de interes. Nu atît de departe de apartamentele Complexului se află Mănăstitea „Sfântul Mormânt al Domnului nostru Iisus Hrisros”.

Căi de transport

Amplasarea reuşită şi foarte comodă a Complexului Locativ „Valea Morilor” oferă posiblitatea de face plimbări pe jos nu numai prin parc dar şi pînă la Monumentul Ştefan сel Mare şi Sfânt şi până la Arcul de Triumf. De la oprirea de transport public din apropierea Complexului circulă multe rute de autobuz, troleibuze şi rutiere în difeite direcţii a oraşului dinre care majorotatea trec prin sau apropape de centrul Capitalei. Gara Feroviară se află în 6 km şi facem doar până la 10 minute cu maşina. Gara de Nort este la 7 km şi ajungen în maxim 11 minute. Până la Aeroport ajungem într-o jumătate de oră.

Descriere generală a Complexului Locativ „Valea Morilor”

Perla principală este amplasarea reuşită la hotar cu parcul Valea Morilor cu o gradină de 7000 mp. În incinta sa are două terenuri de fotbal şi Tenis, multe locuri de joacă pentru copii şi terase pentru maturi. Toţi locătarii sunt asiguraţi cu locuri de parcare. Apartamentele blocurilor locative au holuri spaţoase, sunt amenajate cu geamuri din profil REHAU şi vitraje panoramice cu vedre la lacul şi parcul Valea Morilor.

Apartamentele sunt date în expluatare în versiune albă şi pot fi cu două camere, cu trei camere şi patru camere. Complexul Locativ „Valea Morilor” oferă la dispoziţia viitorilor locătari astfel de spaţii a apartamentelor:

  • Apartamente cu 2 odăi cu un spaţiu de 130 mp şi cu un spaţiu de 165 mp;
  • Apartemente cu 3 odăi cu un spaţiu de 105 mp şi cu un spaţiu de 116 mp;
  • Apartemente cu 4 odăi cu un spaţiu de 72 mp, 76 mp, 86 mp şi 96 mp.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de construcţii „INAMSTRO” vă oferă posibilitatea de a procura imobiliar nou în leasing fără a prezenta documente ce confirmă venitul şi locul de muncă cu o rată mică a dobânzii. Această programă este prezentată de dezvoltator cu denumirea de „LEASING CU BULETINUL” unde puteţi încheia un contrat pe un termen de la 12 până la 96 luni cu suma minimală a creditului nu mai mică de 10 000,00 EUR şi dobânda de leasing 8% anual. Cu condiţia principală că suma primei rate va fi în mărime de 30% din costul imobiliarului nou, iar suma creditului nu va depăşi suma de 70% din costul apartamentului nou ales.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Valea Morilor” şi despre cum puteţi cumpăra apartamnte noi citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii „INAMSTRO”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Aveți o întrebare sau o sugestie?

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.