Imobconstruct

Site-ul oficial: vinzari.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 2005.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Imobconstruct și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Imobconstruct

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Imobconstruct

Informații despre compania de construcții Imobconstruct

Compania «Imobconstruct» a fost înființată în anul 2005 și se specializează, preponderent, pe construcția imobilelor rezidențiale accesibile în Republica Moldova. Pe parcursul unui timp îndelungat este antreprenor în construcția diverselor obiecte cu destinaţie civilă, comercială și industrială. Printre proiectele «Imobconstruct» există întotdeauna o mulțime de propuneri de cel mai variat gen, dat fiind faptul că compania construiește pentru toate păturile sociale, cu nivel diferit de câştig.

Acest dezvoltator oferă locuințe de calitate incredibilă, astfel încât orice familie moldovenească va putea găsi cel mai potrivit apartament, care o va satisface pe deplin. Specialiștii «Imobconstruct» știu exact cum să facă construcția rezistentă, maxim funcțională și durabilă. Datorită experienței și profesionalismului angajaților, fiecărui proprietar al viitorului imobil îi este asigurat un confort sporit și o locuire liniștită.

«Imobconstruct», în activitatea sa, aplică soluții inginereşti avansate, tehnologii moderne și, exclusiv, materiale de construcție de înaltă calitate. O astfel de abordare competentă de-a lungul timpului a demonstrat o excelentă eficiență și credibilitate. Iar drept cea mai bună confirmare a acestui fapt serveşte încrederea clienților și recomandarea constantă a companiei «Imobconstruct» rudelor și prietenilor.

Cumpărătorilor, de regulă, li se propun apartamente în versiunea albă, ceea ce oferă o oportunitate suplimentară, fiecărui proprietar de imobil, să-şi manifeste talentul de designer, în toată splendoarea sa. Clientul va putea să-şi proiecteze spațiul după gustul său nemijlocit sau să comande, din timp dezvoltatorului, finisarea apartamentului "la cheie".

Colaboratorii «Imobconstruct» oferă întotdeauna opțiuni la alegere pentru clienții săi, fapt care se reflectă direct şi asupra modului de plată pentru locuință. Apartamentul se poate cumpăra imediat sau printr-un credit ipotecar, care permite, pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, achitarea plăţilor pentru proprietatea imobiliară, în cote mici. Astăzi, acest lucru este foarte convenabil, practic și accesibil, pentru multe familii din Moldova.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.