Stayer

Site-ul oficial: stayerconstruction.md

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Înființată în 1994.

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Stayer și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Stayer

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Stayer

Informații despre compania de construcții Stayer

Compania «Stayer» a fost înființată în anul 1994 și lucrează cu succes pe piața construcțiilor din Moldova, realizând o serie de servicii conexe. În calitate de antreprenor general în construcția diverselor obiecte, «Stayer» se ocupă cu fabricarea produselor din beton armat, metal și armate, produce decorațiuni exterioare și interioare și realizează, de asemenea, reconstrucția clădirilor. În activitatea sa, specialiștii companiei respectă cu strictețe toate standardele de calitate necesare care se cer în procesul de construcție industrială și civilă.

Sarcina principală a colaboratorilor companiei «Stayer» constă în satisfacerea deplină a tuturor cerințelor clienților, oferind servicii calitative și fiabile. Cel mai mare capital pe care compania a reușit să-l obțină pe parcursul mai multor ani de activitate profesională este încrederea și recomandările clienților noștri mulțumiți. Ei au reușit să aprecieze corespunzător abilitățile specialiștilor, îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate anterior și calitatea lucrărilor desfășurate.

Compania «Stayer» îşi îndeplinește perfect sarcinile, deoarece colaborează numai cu experți acreditați în domeniul arhitecturii, designului, precum și specialişti în instalarea sistemelor de condiționare a aerului, alimentării cu apă și canalizare. Datorită propriului său parc de mașini și echipamente specializate, lucrările de orice complexitate sunt realizate la un nivel ridicat de producție și în cel mai scurt timp posibil. La fiecare etapă de construcție sunt folosite doar materiale de înaltă calitate, atât din brandurile interne, cât și din străinătate.

În cadrul companiei se aplică un sistem eficient de management, care permite ca organizarea internă să fie realizată astfel încât toate procedurile de lucru să fie efectuate exact și rapid, îmbunătățind în mod constant calitatea produsului final. În prezent, angajații «Stayer» constituie mai mult de 90 de persoane. Ei posedă cunoștințe excelente, practică și profesionalism, ceea ce permite reducerea cheltuielilor inutile în activitatea companiei, satisfacerea tuturor cerințelor numeroşilor clienți și creşterea prestigiului acestui dezvoltator.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.