SV Grup

Proiecte în dezvoltare: 0

Proiecte finalizate: 1

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect SV Grup și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul SV Grup

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi SV Grup – 0 obiecte în vânzare

Informații despre compania de construcții SV Grup

Compania de construcţii «SV Grup» a fost înfiinţată la mijlocul anului 2012. Funcționarea companiei se orientează asupra nevoilor fiecărui client și acest lucru îi permite să construiască clădiri confortabile, spațioase și accesibile, care sunt irepetabile din punct de vedere al arhitecturii și integrării în mediul înconjurător.

De-a lungul anilor de activitate profesională înaltă «SV Grup» s-a manifestat ca un dezvoltator sigur, care se bucură de o reputație bine meritată în rândul clienților. Datorită acestui fapt există încredere în toate clădirile și obiectele construite, asigurând o oportunitate pentru oricine dorește să cumpere proprietate imobiliară de la «SV Grup», în care persistă dorinţa de a trăi și a te bucura de alegerea potrivită tot restul vieții.

Activitatea de succes a companiei «SV Grup» se bazează pe experiența și profesionalismul echipei de meşteri, compusă din personal cu pregătire specială, care își îmbunătățeşte permanent priceperile și abilitățile sale. Performanța ridicată a echipei este asigurată de asemenea și de capacitățile tehnice ale organizației de construcție, respectând în același timp toate procesele tehnologice din domeniul construcțiilor.

«SV LUX GRUP» se concentrează pe realizarea dorințelor comandatarilor săi, explicând beneficiile nemijlocite pentru fiecare client, după cumpărarea locuinței în complexele companiei, satisfăcând pe deplin toate așteptările acestora. Dezvoltatorul își desfășoară activitatea sa maximal flexibil și transparent, ceea ce reprezintă principiile de bază ale procesului de furnizare a serviciilor de construcții populației din Moldova.

Calitatea impecabilă a obiectelor «SV Grup» este asigurată de priceperea proiectanţilor și lucrătorilor, datorită utilizării materialelor de construcție și de finisare din Germania, precum și a celor mai recente tehnologii de producere. În construcția clădirilor rezidențiale se utilizează ferestre cu sistem special de protecție solară, oferind proprietarilor un confort termic perfect, indiferent de capriciile meteorologice.

Colaboratorii companiei, folosind toate resursele sale, vor găsi neapărat soluția cea mai acceptabilă pentru orice client, începând cu momentul proiectării obiectului și terminând cu punerea lui în funcțiune. Managementul și specialiștii «SV LUX GRUP» asigură că cooperarea cu fiecare client va fi exclusiv fructuoasă și eficientă.

Obiecte realizate de dezvoltator

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.