Art Urban Grup

Proiecte în dezvoltare: 1

Proiecte finalizate: 0

Construiește Complexe Locative în Chişinău.

Flatfy este conștient de 1 obiect Art Urban Grup și el este acum în vânzare.

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatorul Art Urban Grup

Ansamblurile Rezidențiale selectate pe toate dispozitivele

Creează un cont și întoarce-te la Ansamblurile Rezidențiale plăcute la computer, tabletă sau telefon.

INTRĂ ÎN CONT / CONT NOU

Imobiliare noi Art Urban Grup

Informații despre compania de construcții Art Urban Grup

Compania de construcții «Art Urban Grup» a fost înființată în septembrie 2015. Se ocupă de proiectarea și construcția tuturor tipurilor de clădiri, montarea rețelelor inginereşti și celor complementare, de asemenea, efectuează lucrări de reconstrucție, restaurare și fortificare a edificiilor.

Compania respectă legile severe de construire, având în colectivul său patru echipe de specialiști cu înaltă calificare, care posedă un stagiu de muncă de 15 ani sau mai mult. «Art Urban Grup» are aproximativ 12 parteneri-furnizori permanenți ai materialelor de construcție, care dețin certificate europene și corespund celor mai înalte standarde de calitate, de la cărămizi până la vopsele.

Clienții dezvoltatorului pot alege individual aspectul viitorului apartament, datorită tehnologiei moderne de construcție monolitică. În procesul de construcţie, compania, de regulă, folosește cărămidă rezistentă «BRIKSTON», care pe parcursul unui timp îndelungat s-a dovedit a fi un material de construcție fiabil, ce îndeplinește toate standardele și cerințele necesare. În plus, pereții fiecărui apartament, datorită cărămizii roșii Brikston, au o izolare acustică excelentă, care este cu 60% mai mare decât în cazul utilizării materialului standard.

Spaţiile de locuit ale tuturor clădirilor sunt dotate cu ferestre cu cinci camere, cu geamuri duble, într-un profil energoeficient și cu uși ale balcoanelor izolate suplimentar. Clădirile construite de către «Art Urban Grup» sunt echipate cu ascensoare «Baslift» silențioase și de încredere, de la un producător italian destul de popular.

Angajații «Art Urban Grup» au grijă întotdeauna de clienții săi și prezintă fiecăruia garanții legale de respectare a termenelor limită pentru darea în exploatare a imobilelor nou construite. Achitarea pentru locuințe se înfăptuieşte în două etape - o jumătate din sumă este plătită la semnarea contractului, iar a doua parte, nemijlocit, după finalizarea construcției și punerea în funcțiune a casei.

Încă dezvoltatori din Moldova

Noi, în Flatfy, folosim fișiere cookie pentru a îmbunătăți utilizarea site-ului dvs. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să utilizați fișierile cookie. Aflați mai multe.