1 / 22
Complex Metropolis, Chişinău

Complex Metropolis în Chişinău

+373 (79)... ARATĂ NUMĂRUL
Prețul pentru m2
de la 415 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Dacia, 59

Schițele și prețurile în Complex Metropolis

1 camere
34.5141.41 m2
de la 18 950 €
2 camere
45.0863.66 m2
de la 22 270 €
3 camere
64.8377.95 m2
de la 31 770 €
Aveți nevoie de mai multe informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Complex Metropolis vezi harta Chişinău

Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Toate imobile noi din oraș pe o singură hartă
Noi arătam toate imobile noi pe o singură hartă, pentru că dorim să vă ajutam să alegeți ușor un loc nou de reședința.
Lăsați nota despre Complexul

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Stadiul dezvoltării

OrdineaStadiul construc‌ț‌ieiData finisăriiData finisării și stadiul
prima etapădat în exploatareîn 2019, trimestrul 2dat în exploatare
în 2019, trimestrul 2
a doua etapăîn stadiu de construcţiedata finisării în 2020, trimestrul 2în stadiu de construcţie
data finisării în 2020, trimestrul 2
a treia etapăîn stadiu de proiectaredata finisării în 2021, trimestrul 2în stadiu de proiectare
data finisării în 2021, trimestrul 2

Mersul construcției Complexului Complex Metropolis

Noi facem fotografii în timpul construcției a Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției.

Ultima actualizare — mai 2019

Punct 1 — 2 fotografii
martie 2019–mai 2019
Punct 2 — 2 fotografii
martie 2019–mai 2019
Punct 3 — 2 fotografii
martie 2019–mai 2019
Punct 4 — 2 fotografii
martie 2019–mai 2019
Punct 5 — 2 fotografii
martie 2019–mai 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobilul

Facilităţi
hotel, magazin, salon de înfrumusețare, cafenea, teren de sport, școală, supermarket, spălătorie auto, benzinărie, club de fitness, centru de afaceri
încălzire
autonomă
Lift
lifturi Kleemann
Numărul de case
20
Numărul de etaje
9–11
Pereți
cărămidă
Spațiu de parcare
deschis şi interior cu etaje
Tehnologia construcției
cadru monolit
Termoizolare
vata minerala
Сurte închisă
nu

Despre apartamente

Camere în apartamente
1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
Finisarea apartamentelor
reparaţie la cheie şi în variantă albă
Inălțimea tavanului
2,7 m
Spaţiu apartamente
34,51–77,95 mp

Despre achiziție

Achitarea în rate de la Dezvoltator
da
Ipotecă de la compania de construcție
da
Plată
plată cash or credit bancar
Nu sunt suficiente informații? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex

Informații despre Complexul locativ

Unde se află

Complexul locativ „Metropolis” deschide porţile sale lângă Porţile oraşului Chişinău. Şi este situiat pe strada principală a sectorului Botanica pe bulevardul Dacia, 59, or. Chişinău, mun. Chişinău.

Infrastructură

Complexul locativ „Metropolis” se află în una din сele mai curate ecologic zone a Capitalei. Imediata apropiere de Grădina Botanică vă dă posibilitatea să locuiţi într-o regiune liniştită, fermăcătoare, pitorească dar totodată aproape de zonele de divertisment pentru copii şi adulţi.

În apropierea blocurilor Сomplexului locativ „Metropolis” se găseşte în doar două minute de la porţile oraşului. În imediata apropiere de casele Complexului locativ este Grădina Botanică unde veţi fi uimit de frumuseţea naturii şi vă veţi alinta copiii cu aer proaspăt şi curat, aici puteţi organiza picnicuri sau puteţi pescui cu plăcere la lacul Grădinii Botanice. Nu sunt excluse şi plimbările cu barca sau mini-crosuri cu bicicleta. În partea opusă a Complexului Locativ „Metropolis” se află Grădina Zoologică unde copii Dumneavoastră vor fi fericiţi să cunoască lumea animalelor. În vecinătate la fel la aer liber este amplasat Muzeul Satului.

În spatele caselor Complexului Locativ „Metropolis” trecând prin Grădina Botanică, adică aproximativ la o distanţă de peste un cartier se află două grădiniţe pentru copii №180 şi №181, IMSP - Institutul de Cercetări Ştiinţifice în Domeniul Ocrotirii Sănătăţii Mamei şi Copilului şi puţin mai departe este „Centrul mamei şi a copilului”.

Dacă mergem mai departe pe bulevardul Dacia în partea centrului oraşului nu atât de departe găsim: Stadionul „Zimbru”, Universitatatea Tehnică a Moldovei, Centrul de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Liceul „D. Cantemir” pentru clasele primare, Teatrul dramatic municipal "De pe strada Trandafirilor" şi biserica Sfântului Dumitru din Chişinău.

La fel în direcţia centrului pe bulevardul Decebal se găsesc: secţii a diferitor bănci, oficiul poştal, farmacii, magazine şi Centrul Comercial „Palmira”. Făcând câteva minute în partea opusă a oraşului pe strada Aeroportului ajungem la Metro Cash&Carry de aici peste drum este „Institutul de Protecţie a Plantelor şi Agricultura Ecologica”.

Şi în sfârşit despre vecinul strateg, care în fiecare dimineaţa vă va trezi cu mirosul gustos a cuptorului său – Combinatul de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa”.

Transport

Complexul locativ „Metropolis” este amplasat la intrare în Chişinău în faţa porţilor oraşului şi are o amplasare destul de reuşită, deoarece se află pe arteria principală a sectorului Botanica care se uneşte cu sectorul Centru. Din acest punct circulă rutiere, autobuze şi o rută de troleibuz în direcţia centrului oraşului şi/sau care merg mai departe în alte sectoare a Capitalei. Până în centrul Capitalei ajungem în maxim 20 de minute. Gara feroviară se află doar, în aproximativ 15 minute şi aveţi la dispoziţie două rute alternative. Apropierea de Aeroport – până la 10 chilometri cu Maxi taxi sau troleibuz direct, deoarece este primul sector al oraşului din partea aeroportului. Complexul locativ “Metropolis” se află la începutul bulevardului Dacia la care puteţi uşor ajunde venind din partea centului pe strada Munceşi sau buevardul Decebal.

Construcţie

Complexul Locativ „Metropolis” este proiectat nu numai ca un loc de trai ci paralel cu un cartier nou întreg a capitalei cu zone funcţionale comerciale şi puncte de divertisment pentru copii şi adulţi. Aici sunt proiectate apartamente de diferite spaţii şi planificări în variantă albă sau cu reparaţie la chieie. Rezultatele construcţiilor efectuate de Compania KIRSAN COM SRL deja sunt bine cunoscute pe piaţa Moldovei. Deci şi blocurile Comlexului Locativ „Metropolis” sunt bine proiectate, logic planificate şi construite din сele mai moderne fasade şi material de construcţie folosind tehnologiile inovatoare.

Complex nou într-un cartier nou

În incinta Complexului Locativ „Metropolis” este absolut tot la ce poate visa o persoană alintată de viaţă, adică este mai mult decât vă puteţi dori. În spaţiul locativ sunt presupuse: magazine, un supermarket, secţii bancare, farmacie, cafenele şi restaurante, o spălătorie, rollerdrom şi chirie de biciclete, operator mobil şi o grădiniţă. În incinta cartierului noi va fi un centru comercial şi un centru de afaceri, un cinematorgaf, fitnes centru cu o piscină de 25 de metri, un club ne noapte, oceanarium, şcoală şi muzeu de istorie. Locătarii Complexului se vor bucura de un terenul de sport. Stâpănii automobilelor au în imediata apropiere de casă o autospălătorie, o staţie de alimentare şi parcare cu câteva nivele. Asigurararea Dumneavoastră aici este protejată de video supraveghere, teritoriu închis şi pază non-stop.

Apartamente

Complexul locativ nou în cartierul nou vă propune apratamente noi în variantă albă şi apartamente cu reparaţie la cheie cu sistem „Casa Inteligentă”. Apartamentele sunt prezentate în spaţiu de la 36 m2 până la 71 m2 respectiv cu o cameră, două şi trei camere. Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege un apartament dintre următoarele:

  • Apartamente cu o cameră de un spaţiu de la 36 m2.
  • Aparamentele cu două odăi sunt propuse în spaţiu de la 54 m2.
  • Apartamentele cu trei camere au spaţiul de la 71 m2.

Vânzare apartamente

Compania de construcţie „KIRSAN COM SRL” propune patru variante de achiate a apartametelor Complexului Locativ “Metropolis”:

1. Cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de 30% din suma apartamentului ales aveţi posibilitaea de a-l cumpăra în ipotecă la un termen de până la 10 ani cu dobânda de 9,99% anual, sau în rate pe un termen de 24 de luni pentru restul 70%.

2. Cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de 50% din suma apartamentului ales aveţi posibilitaea de a-l cumpăra în ipotecă la un termen de până la 10 ani cu dobânda de 9,99% anual, sau în rate pe un termen de 36 de luni pentru restul 50%.

3. Cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de 70% din suma apartamentului ales aveţi posibilitaea de achitare a restului 30 % la sfârşitul construcţiei sau în rate pe un termen de 48 de luni.

4. Persoanele care achită costul apartamentului în mărime de 100 % sunt considerate VIP clienţii şi primesc reduceri personale plăcute.

Mai multă informaţie puteţi găsi pe site-ul oficial al dezvotatorului.

Pentru a cumpăra un apartament vă puteţi adrea la secţia de vânzare.

Complexul locativ „Metropolis” nu este doar o nouă locuinţă ci şi un nou cartier, deci aici totul va fi inovator inclusiv şi viaţa Dumneavoastră.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex

Noi vom trimite scrisoarea când vom actualiza ptețurile, mersul construcției, schițele sau cand vom afla ceva util despre acest Complex Rezidențial.

Alte surse despre acest Complex

Puneți întrebăre despre Complex Metropolis

Vă vom răspunde cât mai repede

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Kirsan
Nu ați găsit informațiile pe care-l ați căutat? Aveți posibilitatea să puneți întrebare despre acest complex